Yüzbinlere Şifa Oldu

Yüzbinlere Şifa Oldu

Düzce’de il dışına tedavi amaçlı giden hastalar olduğu gibi il dışından gelen başvurularla hastalar sağlık alanında öne çıkan illerden olan Düzce’yi tercih ediyor. Özellikle son aylarda hastalıklarına çare bulmak için şehir dışına giden Düzceliler’in sosyal medya mecralarında yaptığı paylaşımlar gündeme otururken Düzce’ye şifa bulmaya gelen hasta rakamları da Düzce’nin sağlık alanında ülke genelinde oldukça iyi konumda bulunduğunu gözler önüne seriyor. Edinilen bilgiye göre, Ekim ayında il dışından şifa bulmak için 10 binin üzerinde 2019 yılının ilk 9 ayında ise 100 binin üzerinde hasta Düzce’ye gelerek tedavi oldu.

 

Gerçekleştirdiği başarılı tedaviler ve sağlık alanında gerçekleştirilen akademik çalışmalar ile öne çıkan Düzce’de ki hastaneler, sağlığın merkezi oldu.

 

Sadece Düzce halkının değil, il dışından gelen hastaların da tercih ettiği Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Hastanesi ve Düzce Muncurlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne Ekim ayı boyunca şehir dışından 10 bin 995 hasta şifa bulmak ve hastalıklarına çare bulmak için geldi.

 

52 Başhekimlik ve başmüdürlük personeli, 112 öğretim üyesi, 182 asistan doktor, 409 hemşirelik ve sağlık hizmetleri, 363 sekreterlik, teknik, güvenlik destek ve yardımcı personel, yemekhane ve çeşitli şirket personelleri olmak üzere toplam 1.118 personel ile hizmet veren Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Ekim ayı içerisinde 50. 118 kişiye ayakta tedavi, 917 acil tedaviye müdahale, 2130 hastaya yatarak tedavi, Düzce dışından gelen 10.995 hastaya müdahale, 1367 ameliyat, 541 endoskopik işlem, 134 doğum, 941 diyaliz hastasına işlem, 56 uyku laboratuarı tetkiki gerçekleştirdi.

 

Edinilen bilgilere göre 2019 yılının Ocak ayı ile Eylül ayı arasında toplamda şehir dışından 100 binin üzerinde hasta Düzce’de çeşitli hastanelerde hastalıklarına çare aramak için Düzce’ye geldi.

 

Diğer taraftan tedavi olmak için Düzce’yi tercih eden hastaların yanı sıra hastalıklarına çareyi il dışında özelliklede Bolu, Sakarya, Kocaeli gibi çevre iller başta olmak üzere başka şehirlere giden hastalarda bulunuyor.

Haber: H. DURNA- S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.11.2019
10:25

İyi ve sorumlu dr. olduğu gibi çok eksik dr. var..hep hastahanelere dr. çatıyoruz...işsiz insanlarımız ...bilhassa kadınlarımız dedikodu ve iş olsun diye hastahanelerde....sokaklarda ...parklarda....otobüslerde ....biraz kendimizi işe versek ve birazda eğitim alsak bu iş çözülecek ...Siz inanıyormusunuz!!!! bir dakikada muayene ....vatandaş geliyor bir şeyi yok ...ilaç yaz diyor yazılmayınca ...haydaaaaaaa.....kısaca aileleri eğitmemiz lazım....hep sucu kurumlarda aramamak lazım....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,06
Duyarlı
14.11.2019
08:10

ALLAH AŞKINA GÜLDÜRMEYİN ADAMI, DOKTORLAR YETERSİZ, BİR BRANŞA YA BİR YA İKİ DOKTOR ANCAK BAKIYOR 3.SÜ YOK. BAZI BRANŞLARDA DOKTOR TEK, SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NE KENDİLERİNİ, NE BU MİLLETİ KANDIRMASIN. ÜNİVERSİTE HASTANESİ DE BUNUN İÇİNDE. SON MISRADA YAZANLAR DOĞRU, İNSANLAR DÜZCEDE DERTLERİNE ÇARE BULAMADIKLARI İÇİN, BOLU-SAKARYA-KOCAELİ GİBİ İLLERE GİTMEK ZORUNDA KALIYOR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%64,06
KİMSEYİ KANDIRMAYIN, BU DÜZCE SİYASETİ YÜZÜNDEN
13.11.2019
22:06

Biz başka bi şehirde mi yaşıyoruz yalan düpedüz yalan sağlık müdürlüğünün kendini kurtarmak için yaptığı abartılmış bi haber sadece şehrin %50 si şehirdışına gidiyo muayene olmak için kimi kandırıyonuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,02
Yalan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.