Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başarılarına bir yenisini daha ekledi. Merkez, Avrupa ve Türkiye de en üst seviye olan “Seviye 7” belgesini alan ilk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu.

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi "HİMMS O-EMRAM" (dijital hastane) kriterlerine göre Avrupa ve Türkiye de en üst seviye olan “Seviye 7” belgesini alan ilk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı himayelerinde ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda sağlık alanında yürütülen çalışmalar sonucunda, Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2019 yolu Ağustos ayında yapılan değerlendirmede HIMSS State 6 seviyesine yükselerek belge almaya hak kazanmıştı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, elde ettiği başarıya bir yenisini daha ekleyerek HIMSS O- EMRAM kriterlerine göre Avrupa’da ve Türkiye de en üst seviye olan 7. seviye belgesini almaya hak kazanan ilk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu.

Tıbbi Hizmetlerde Kâğıt Kullanımı Son Bulacak

O – EMRAM Seviye 7; hasta ve çalışan güvenliğinin en üst seviyeye çıkartılması, hizmet kalitesinin yükseltilerek verimliliğin ve hızın arttırılması gibi birçok parametrenin üst seviyelere çekildiği, bilgi teknolojilerinin sistemli bir şekilde kullanılması ile tıbbi süreçlerde kâğıt kullanımının kaldırılması anlamı taşıyan bir süreçtir. Bu bağlamda, Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi şehrin sağlık geleceğine ilişkin çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın koordinesinde yürütülen projenin uygulanmasında, İl Sağlık Müdürlüğü ve Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yetkilileri ile tüm hastane personelinin özverili ve gayretli çalışmaları devam ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.02.2020
22:06

ÜÇ D YAZICI İLE DİŞLER YAPILABİLİNİYORMU BİZE GÖRE 3 D ÇAĞ ATLATIRDI ESAS BU OLAY OLURDU AVRUPADA 3D YAZICI İLE DİŞLER BİR İKİ SAATTE YAPILABİLİYOR DÜZCEMİZDE BU VARMI VE NE ZAMAN GELEBİLİR SİZ BUNA CEVAB VERİNİZ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,71
ÜÇ D VARMI


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.