Düzce’de Vaka Sayısı Kaç Oldu?

Düzce’de Vaka Sayısı Kaç Oldu?

Düzce’de Vaka Sayısı Kaç Oldu?

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 2 Nisan 2020 Türkiye Günlük Koronavirüs Vaka sayısını açıkladı. Ülke genelinde 18 bin 757 testin 2 bin 456'sı pozitif olarak açıklandı. 79 kişinin hayatını kaybettiği 2 nisan tarihinde toplam hayatını kaybedenlerin sayısı ise 359 olarak açıklandı. Yoğun bakımdaki hasta sayısının bin 101 olarak açıklanırken, solunum cihazına bağlı olan hasta sayısı ise 783 olarak açıklandı. 415 kişinin korona virüsü yendiği belirtilen açıklamada ülke genelinde toplam 18 bin 135 vakanın olduğu hatırlatıldı. 

Peki Düzce'de kaç vaka var?

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, dün illerin rakamlarını açıklamış Düzce'de vaka sayısı ise 21 olarak duyurulmuştu. Vaka sayısının artmasının ardından Düzce'de kaç vakanın olduğu artıp artmadığı ise merak konusu oldu. Edinilen bilgilere göre Düzce'de vaka sayısının arttığı öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.04.2020
22:38

Bizim Düzce'nin insanı neden laftan anlamaz, inatçı, aç gözlü, bencil kendinden başkasını düşünmez bir toplum oldu nasıl böyle vurdum duymaz sadece kendini çıkarını düşünüp başkasına zarar vereceğinin hesabını yapmayan insan haline geldik bir türlü anlamıyorum. DIŞARI ÇIKMAYIN DEDİKÇE BİR BAHANE YARATMAYI İYİ BİLİYORUZ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,11
ÇIKMAYIN DEDİKÇE BİR BAHANE YARATMAYI İYİ BİLİYORUZ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.