Atay Son Durum Hakkında Ayaküstü Bilgi Aldı

Atay Son Durum Hakkında Ayaküstü Bilgi Aldı

Valiler kararnamesiyle Düzce Valisi olarak atanan Cevdet Atay görevine başladı. Vali Atay düzenlenen karşılama töreninde Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’dan ildeki Korona Virüsüyle alakalı son durumu hakkında bilgi aldı.

Valiler kararnamesiyle Düzce Valisi olarak atanan Cevdet Atay görevine başladı. Valilik binası önünde Vali Atay’a karşılama töreni düzenlendi. Vali Atay düzenlenen törende kurum müdürleri ile tek tek tanıştı. Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ile tanışan Vali Atay ayaküstü Düzce’de pandemi sürecindeki son durum hakkında bilgi aldı. 

Vali Atay’ın sorusu üzerine cevap veren Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Düzce’deki son durumun iyi olduğunu belirterek hazırladığı detaylı raporu ilerleyen günlerde kendilerine sunacağını söyledi.

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.06.2020
20:10

Sayın yenl valim, belki il sağlık müdürü anlamamıştır, ben düzceki durumu kısaca anlatayım, vaka sayısı 0, bu yuzden valilik karşısı ve garanti bankası önüne 1,er polis arabası ile kontrol tamam, lokantalarda ahcı bile maske tak maya gerek görmüyor, 153 e ihbar ediyoruz, amirlerinden esnafın üzerine fazla gitmeyin diye talimat aldıklarını söyleyip, işlem yapmıyorlar, il sağlık müdürlüğünü arıyoruz, sağlıktan sorumlu vali yardımcısının telefonunu veriyorlar, kısaca valim, düzce de kimse suya, sabuna dokunmuyor,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,94
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.