Demokrat Parti sahaya indi

Demokrat Parti sahaya indi

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde siyasi partiler seçim çalışmalarına hızla devam ederken, Türk Siyasetinin önemli partilerinden Demokrat Parti’de “seçimlerde bizde varız” dedi. Belediye Başkan Adayı Yusuf Kadıoğlu; iddialı olduğunu belirttiği yerel seçimlerde Düzce için yapacaklarını anlattı.

Türk Siyasetinin önemli figürlerinden Demokrat Parti 31 Mart Belediye Başkanlığı ve Yerel Yönetimler seçimleri için sahaya indi. Yusuf Kadıoğlu’nu belediye başkan adayı olarak açıklayan Demokrat Parti’de seçim çalışmaları da 31 Mart tarihi yaklaşırken hız kazandı. Bu kapsamda Düzce Tv’yi ziyaret eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Kadıoğlu, seçimlerde kazanması halinde Düzce için yapmayı planladığı projelerini anlattı. Öğrenciler için belediye otobüslerinin servis olarak kullanılmasından, park sorununa, şehrin yerleşim planından en büyük sorunu trafiğe çözüme kadar birçok konuda projelerini açıkladı.

Düzce TV’yi Demokrat Parti Düzce İl Başkanı Mithat Ceylan ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Yusuf Kadıoğlu, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında başkan adayı olma nedenini açıkladı. Ardından da Yusuf Kadıoğlu Düzce için projelerini sıraladı. Yusuf Kadıoğlu; “Günümüz siyasetinden halkımızın bıktığını, yeni düşünce, yeni fikirler arayışı içinde olduğunu düşünüyoruz. Türk siyasetinde en ana kollardan birisi olan Demokrat Parti, Cumhuriyetimizin temsilcisi salınımını gördük. Ve Demokrat Parti’nin yeniden şahlanışa geçmesi gerektiğini gömlek değiştirerek biz demokratız diyenlerin aslında bu gömleği paramparça ettiklerini, demokrasiyi yok ettiklerini gördükten sonra inşallah biz demokrat çizgimizi yeniden sergileyerek insanlara demokrat partiyi şahlanışa geçireceğiz” dedi.

Yusuf Kadıoğlu ayrıca konuşmasında Düzce için yapmayı planladığı projelerini de anlattı.

 

Yusuf Kadıoğlu, ayrıca otobüsleri bedava yapacağını, Çelik konsiksiyondan katlı otoparklar yaparak şehir merkezindeki hem trafik sorununu hem de park sorununu çözecek projesini anlattı. Yusuf Kadıoğlu ayrıca hem park sorununu çözerken dükkan sayısını da artıracak projeleri olduğunu da ifade etti.  Bu projelerini de hiçbir yeri yıkmadan yapacağını dile getiren Yusuf Kadıoğlu, yapılacak projelerinde fonksiyonel olacağını söyledi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.