Yeniden yeşil Düzce olacağız

Yeniden yeşil Düzce olacağız

Yeniden yeşil Düzce olacağız

Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez, Düzce Damla Gazetesine yaptığı ziyarette ,amaçlarının havasıyla, suyuyla, doğasıyla Düz ce’yi yeniden yeşil hale getirmek olduğunu vurguladı.

 Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez, amaçlarının havasıyla, suyuyla, doğasıyla Düzce’yi yeniden yeşil hale getirmek olduğunu vurguladı. Betonlaşmaya asla izin vermeyeceklerinin altını çizen Sönmez, makam arabası saltanatının kendi dönemlerinde sona ereceğini savundu. Konuralp yeniden Belediye yapacaklarını ve turizm merkezi haline getireceklerini söyleyen Sönmez,ulaşımın da öğrenciye ücretsiz olacağının belirtti.    Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez, Belediye Meclis ÜyeleriDüzce Damla gazetesini ziyaret etti.

 

    BETONLAŞMAYA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Ziyarette konuşan Fethi Sönmez Düzce’de betonlaşmaya asla izin vermeyeceklerinin altını çizerek “Belediyelerimizi küresel bağımlılıklardan kurtaracak ve millileştireceğiz. Verimli tarım topraklarında sanayi kurulmasına ve betonlaşmaya izin vermeyeceğiz. Toplu taşımacılık, yeraltı ve yerüstü raylı ulaşım projeleri hayata geçireceğiz. Kaynaklar halka hizmet için değerlendirilecek” dedi.

 

  VATANDAŞ KARAR ALACAK 

Vatandaşın yapılacak hizmetlerde söz sahibi olacağı bir yönetim biçmini benimsediklerin idile getiren Sönmez “Belediyeler halkındır. Köyde mahalle meclisleri ile vatandaş yönetime katılacak. Vatan Partisi belediyesi havaya, suya, ağaca, çiçeğe, balığa ve kuşa değer veriyor. Çünkü insana değer veriyor. Kentlerimizi heykellerle, resimlerle, duvar kabartmalarıyla güzelleştireceğiz. Kentin tarihi dokusunu koruyacağız” diye konuştu. 

 

  MAKAM ARABASI SALTANATI BİTECEK

 Makam arabası saltanatının kendi dönemlerinde sona ereceğini vurgulayarak “Her mahalleye park, bahçe, çocuk bahçesi, spor salonları ve alanları yapacağız. Halkevleri çocuklarımızı özgür sanatla tanıştıracak. Yaşlı ve engellilerin toplum hayatının her alanına, üretime, hizmetlere, kültür ve sanata etkin olarak katılmalarını sağlayacağız. Yolsuzluk kaynağı olan ihale sistemine ve şirketleşmeye son verecegiz. Bütün işler belediye eliyle yapılacak. Başkan dahil, makam arabası saltanatına son verecegiz. Ulaşım öğrenciye ücretsiz, halka maliyetine, hızlı ve rahat olacak” şeklinde açıklama yaptı. 

 

   KALICI KONUTLAR MERKEZ OLACAK

 Sönmez Kalıcı Konutların merkez statüsüne kavuşturulacağını söyleyerek “Kalıcı konutlardan Düzce merkeze zorunlu gelme gerekçeleri giderilecek, kalıcı konutlar Düzce merkez statüsüne kavuşturulacak. Temiz ve içilebilir su halka maliyetine sağlanacak. Merkezde kömür yerine doğal gaz kullanımı için dar gelirli yurttaşlara gerekli destek verilecek” dedi.   

 

 DÜZCE’Yİ YENİDEN YEŞİL YAPACAĞIZ

Yeşil Düzce’yi yeniden oluşturacaklarının altını çizen Sönmez “Çöp sorunu günümüze uygun ayrıştırma ve dönüştürme yöntemi ile giderilecek. Konuralp tekrar belediye olacak, bölgenin turizm merkezi yapılacak. Düzce’nin parkları belediye eliyle işletilecek. Parklarda çay 50 kuruş olacak. Düzce’yi havasıyla, suyuyla, doğasıyla yeniden yeşil Düzce yapacağız” diye konuştu


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.