Geri dönüş bekliyorlar

Geri dönüş bekliyorlar

Geri dönüş bekliyorlar

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, yerel seçimlerde Cumhur ittifakına karşı olanlardan geri dönüş beklediklerini söyledi

 

Saadet Belediyesinde yolsuzluk, israf, adam kayırma, rüşvet, gereksiz atıl personel gibi durumların asla yaşanmayacağını vurgulayan Mertol, herhangi bir siyasi ittifaka dahil olmadıklarının da altını çizdı. Halkın bir kısmında bu yanılgının var olduğunu dile getiren Mertol “Biz bin 389 seçim bölgesinde tek başımıza aday çıkartıyoruz” dedi. 

 

DİREKT HALKLA BULUŞACAĞIZ

 

Seçim döneminde Başkan Adayı Abdullah Yalman ile birlikte farklı bir strateji izleyeceklerini dile getiren Mertol, halka direkt ulaşabilecekleri ev ve esnaf ziyaretlerine ağırlık vereceklerini kaydederek Abdullah Kardeşimiz yıllardır Düzce’de ticaret yapan, bir çok kişi tarafından tanınan bir kardeşimiz. Biz kahve programları yapmaYı düşünmüyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları ile, esnaflarla, ev hanımlarıyla, pazarcılarla yani halkla bir araya geleceğiz. İlçelere gideceğiz. Halk Saadet Pantisi’ni ittifak içerisinde zannediyor. Ancak biZ bin 389 seçim bölgesinde belediye başkan adayı çıkartıyoruz” dedi. 

 

 

İTTİFAKA KARŞI OLANLARDAN DÖNÜŞ BEKLİYORUZ

 

Mertol Cumhurittifakına karşı olunlardan bir geri dönüş beklediklerini ifade ederek “Bu seçimlerde derin bir sessizlik var. Cumhur ittifakına karşı olanlardan bir geri dönüş bekliyoruz. Biz iki dönem belediye başkanlığını yürüttük. O zaman yaptığımız işler cebimde. 2 deprem yaşamamıza rağmen o dönemde Ruhi beyin yaptığını 3 dönemdir AK Parti yapamadı. Yolsuzluk, israf, adam kayırma, rüşvet, gereksiz atıl personel bizim dönemimizde asla olmayacak şeyler” diye konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.