Caboğlu’ndan ırkçı yunan vekile sert sözler

“İnşallah bir Türkün yanından geçmez”

Avrupa Parlamentosunda yaptığı konuşma sırasında haddini aşarak, Türk Bayrağını yırtan Yunan ırkçı parlamenter Ioannis Lagos’a MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu sert sözlerle yüklendi. Yunan parlamenterin haddini aştığını söyleyen İlhami Caboğlu; “Atalarının İzmir’de denize döküldüğünü unutmuş galiba o yunanlı vekil. İnşallah bir Türkün yanından geçme hatasını yapmaz” dedi.
Avrupa Parlamentosunda geçtiğimiz günlerde konuşma yaparken Türk Bayrağını yırtma hadsizliği yapan yunanlı ırkçı parlamenter Ioannis Lagos’a ülke genelinde tepkiler çığ gibi büyüyerek gelmeye devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu’da Yunanlı ırkçı milletvekili Ioannis Lagos’un haddini aştığını belirten İlhami Caboğlu; “Adı üstünde Yunanlı. Atalarını denize döktüğümüzü unutmuş olacak kendisi. Bizim bayrak direğimize çıkmaya çalışanları nasıl indirip yerine şanlı bayrağımızı diktiğimizi de unutmuşa benziyor. Ama yanlış yere oynuyor o yunanlı vekil. İnşallah bir Türkün yanından geçme hatasına düşmez” dedi.
Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava
Bütün Düzce bayraklarını assın
Türk Bayrağına yapılan terbiyesizliğe sessiz kalmayacaklarını ifade eden İlhami Caboğlu, bütün Düzcelilerin tek yürek olup evlerine, işyerlerine, bayrak asmalarını da sözlerine ekledi. İlhami Caboğlu; “Türk Milleti böylesi zamanlarda kenetlenen bir millettir. Bayrağımıza yapılan saygısızlığa karşın Belediyelerimiz başta olmak üzere bütün teşkilatımıza Türk Bayraklarını asma talimatı verdik. Ayrıca Düzce’yi de birlik ve beraberlik içinde evlerine, işyerlerine arabalarına, balkonlarına Türk bayrağı asma çağrısı yapmak istiyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.