Çiçeği Burnunda Başkan Boşver Gündem’in Konuğu Oldu

Çiçeği Burnunda Başkan Boşver Gündem’in Konuğu Oldu

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Demet Demir Boşver, Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programı’nın konuğu oldu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İyi Parti Merkez İlçe kongresinde Merkez İlçe Başkanı görevine gelen Demet Demir Boşver, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programı’nın konuğu oldu.

Aynı Zamanda Düzce Kadın Futbol Takımı As Başkanı olan İş Kadını Demet Demir Boşver, siyasetteki, spordaki ve iş dünyasındaki gelişmeleri Gündem programında değerlendirdi.

Kadın Futbol Takımının Düzceliler tarafından çok fazla bilinmediğini belirten Merkez İlçe Başkanı Boşver şöyle konuştu:

“2015’den bu yana faaliyet gösteren Düzce Kadın Futbol Takımının Düzceliler tarafından çok bilinmediğini paylaşan Merkez İlçe Başkanı Boşver, “Kadın futbol oynar mı?” algısını yıkacaklarını belirtti. Lisanslı 30 futbolcumuz bulunuyor. Biz bu çocukları bir araya getirip spor yaptırma derdindeyiz. Zaten hepsi çok başarılı mutlaka iyi yerlere geleceklerdir.”

Düzce’de sanat ve spor faaliyetlerine de ağırlık vereceklerini vurgulayan Boşver şunları söyledi:

“Biz Düzce Teşkilatı olarak, beraber, iş birliği ile çalışabilen örnek bir teşkilatız. Genel Başkanımız Merak Akşener toplumun her kemsinden insana rol model olabilecek bir kişiliğe sahip. Cesaretiyle hepimize gerçekten örnek oluyor. Bizde bu doğrultuda Düzcelilere hizmet etmeye hazırız. Sanatsal faaliyetlerimizde olacak çeşitli alanlarda.”  

Programa canlı telefon bağlantısı ile katılan Ömer Küçük, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Demet Demir Boşver’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.