Aslıhan Akbal Tüysüz İstifa Edip İYİ Parti’ye Geçti

Aslıhan Akbal Tüysüz İstifa Edip İYİ Parti’ye Geçti

Aslıhan Akbal Tüysüz İstifa Edip İYİ Parti’ye Geçti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Aslıhan Akbal Tüysüz, başkanlıktan istifa edip İYİ Parti’ye geçti.

Düzce TSO Kadın Girişimciler Kurulu’na geçtiğimiz yıllarda Başkanlık görevine getirilerek önem faaliyetlerde bulunan Düzce Kabağının markalaştırılmadı için uzun çaba sarf eden Hatice Aslıhan Akbal Tüysüz, İYİ Parti 2. Olağan kongresinde yönetim kurulu olarak girdiği seçimleri kazandı.

Edinilen bilgilere göre, Ticaret Sanayi Odası yönetimi tarafından TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz'e, İYİ Parti Yönetim Kurulunda yer almasının etiğe aykırı olacağı nedeniyle uyarıda bulundu. Yapılan uyarı üzerine TOBB Kadın Girşimciler Kurulu Başkanlığı'ndan istifa eden Tüysüz, İYİ Parti 2. Olağan kongresinde yönetim kurulu olarak girdiği seçimleri yeniden kazandı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi tarafından herhangi bir partide faaliyetlerini sürdüren diğer yönetim kurulu üyelerinede uyarıda bulunup bulunmayacağı merak konusu oldu.  

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.07.2020
22:27

Ismarlama haber..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Kadir
6.07.2020
14:49

Aslıhan hanım girişimcilik konusunda bilgi ve beceriye sahip çalışkandır.Kadın girişimciler kurlu başkanlığı döneminde Düzce için faydalı program ve eğitim organizasyonları düzenleyerek herkesin beğenisini kazanmıştır. Siyasi hayatında da başarılı olur inşallah. Hayırlı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,21
düzceli
6.07.2020
14:46

Bilal Türkan Ticaretodasında ve Düzcenin tanıtımındaki gayretlerinden dolayı cok teşekkür ederim.Kesinlikle inanıyorum ki DÜZCE nin tanıtımını siyasettede sürdüreceginden eminim. Gelecek hayatında ve siyaset kariyerinde yanında oldugumu unutma , daima yanındayım başarılarını bekliyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,37
Bilal Türkan
6.07.2020
11:25

Bu haberi kendisi mi yazıp gönderdi. Ne çabası olmuş Düzce Kabağı için mesela kadın emekçilerin katılmış olduğu yemek yarışmasında Master şefine yaptırmış olduğu tatlısı ile dereceye girmiş olması mı Düzce Kabağının tanıtılmasına katkı sağlamış, ikili ilişkileri neticesinde katıldığı TV proğramları ile mi katkı sağlamış. Ayrıca asıl soru şu, üzerine bir bakkal dahi olmayan biri pasif ticaret dahi yapmaz iken nasıl girişimciler kuruluna başkan olmuş. Basın olarak bunları öğrenip bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,59
Aylin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.