Keleş MHP Safında Mı Yer Alacak?

Keleş MHP Safında Mı Yer Alacak?

AK Parti’den 2 dönem Düzce Belediye Başkanlığı görevini yapan Mehmet Keleş, MHP’li başkanlar ile MHP Genel Merkezini ziyaret etti.

2004-2009 ve 2014 ve 2017 yılları arasında AK Parti’den Düzce Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Keleş, 2017 yılında AK Parti genel merkezi tarafından Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilmişti.

Daha sonra siyasete tekrar girmesi beklenen Mehmet Keleş’in herhangi bir yere girmemesi dikkatlerden kaçmazken, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Düzce Belediye Başkanı olacağı söylentileri Düzce gündeminde dolaşmıştı.

Fakat oradan da aday gösterilmeyen Mehmet Keleş’in şu sıralar MHP’ye geçeceği iddia edilirken, gündeme bomba gibi düşecek bir fotoğraf MHP’li Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin tarafından paylaşıldı.

Buna göre, bir dönem MHP’den Karabük Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Erer, MHP’li Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, MHP’li Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve AK Partili Eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı makamında ziyaret etti. Durmaz’a taleplerini ileten heyetin içerisinde yer alan Keleş’in de MHP saflarına katılacağı ve ön görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.01.2020
23:59

Çiçekten çiçeğe konar durursun bal yapan arımısın desem değilsin ama sinek bile her çiçeğe konmaz be keleş bırakın siyasete yeni yüzler gelsin belki iyi bir şeyler olur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,86
Bırakın artık bırakın yeni birileri gelsin
6.01.2020
20:12

DÜZCE için gerçekleri ve gerçek kararları verenlerin hizmet ediceklerin yaninda olun çalanların yikanlarin yanında değil bu işler siyasetin dışına çıkmış Yanlış verilen kararlar hem maddi hem manevi olarak odetiliyor.unutmayin kimse akılsız saf değildir.Huzurla yapılan bu memleket kimsenin zorbaliklarıyla yurutulemez sokaktaki gerçek gariban mağdurlar emekçiler bunlara iyi bakın haykırışları yeter.kiminin parasıysa kiminin duasi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,11
Vatandas
6.01.2020
16:39

Tüm aleviler olarak yanındayız mehmet başkanım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,49
Ali cimcim
6.01.2020
16:18

Insan hic şaşırmaz ama bu kadar lafın olayın ardından gerçekler gün yüzüne çıkar baskı var olma ihtimali yüksekti ve gerçek oldu bu milletle oynayanlar er yada geç bu bedeli ödeyecek arkalarını bir yerlere dayananlar belli oluyor.bu mesele siyaset meselesi değildir.buda böyle bilinsin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,95
Gercekler


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.