Çiçeği Burnunda Başkan Koyuncu Gündem’in Konuğu Oldu

Çiçeği Burnunda Başkan Koyuncu Gündem’in Konuğu Oldu

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Can Koyuncu Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programının bu haftaki konuğu oldu. Geçtiğimiz günlerde CHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Koyuncu Düzce’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan bakış açısını genç, dinamik ve deneyimli ekibiyle birlikte değiştireceklerinin altına çizdi.

CHP’nin çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Can Koyuncu, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programının konuğu oldu.

Genç, dinamik ve tecrübeli yönetim kadrosuyla göreve başladıklarını belirten Merkez İlçe Başkanı Koyuncu, insanların Düzce’de CHP olan bakış açılarını zamanla değiştireceklerini belirtti.

“Genç yüzlerle bu göreve talip olduk”

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Can Koyuncu, “Genç yüzlerle bu göreve talip olduk” dediği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Benim yönetimimdeki ekip daha önce yaptıkları çalışmalar nedeniyle tecrübeli bir ekip. Sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturacağımız düşünmekteyim. 23’ünde il yönetim seçimimiz var. Bu partiye hizmet etmiş değerli büyüklerimiz bilgi ve birikimlerinden faydalanıp, siyasi tecrübelerinden faydalanıp bununla birlikte de gençlerimizin enerjisini bir araya getirip Düzce’ye hizmet etmek anlamında oldukça olumlu işler yapacağımızı düşünüyorum. Zaten bu amaçla yeni bir ekiple, genç yüzlerle bu göreve talip olduk. İnşallah Düzce için her şey güzel olacak.”

“Kapı kapı gezip insanları dinleyeceğiz”

Kapı kapı gezerek insanların sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade eden Merkez İlçe Başkanı Koyuncu, konuşmasının devamında şu ifadelerde bulundu:

“Ben siyasetle daha önceden bu kadar iç içe olmamıştım. Ekibimizle birlikte bu işi yapabileceğimize inandık. Bu inanç hepimizde var şu an da. Daha yaşanılabilir bir Düzce yaratabileceğimiz düşüncesini hiç kaybetmedik. Tabii kendimize göre belirli bir program yaptık. 23 Şubat’tan sonra ekiple beraber Düzce’de kapı kapı, mahalle mahalle, köy köy insanlarla bir araya geleceğiz. Toplantılar düzenleyeceğiz. İnsanları dinleyeceğiz, insanların sorunlarını masaya yatıracağız. Düzce halkına seçimden seçime değil de belirli aralıklarla sık sık gidip, istişarelerde bulunacağız. Yani kendimizi çözüm kapısı olarak görüyoruz. Çözüm üretmek istiyoruz. İnsanları dinlemek istiyoruz, insanların sorunlarıyla yakından ilgilenmek istiyoruz.”

“Genç ekibimiz Ankara’da çok beğenildi”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine ekibiyle birlikte Genel Merkez’e ziyaret gerçekleştiren Koyuncu, ekibin Ankara’da olumlu yönde geri dönüşler aldığını belirti. Koyuncu şöyle konuştu:

“Ankara Genel Başkanlığı’nda da ekibimizin genç olması dikkat çekmiş. Daha sonra Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı aradı. Genel başkanımız ekibi görmek istiyor dedi. Biz de ekibi toparladık ve bir ziyaret gerçekleştirdik. Hoş bir sohbet ettik. Genel başkanımız çok memnun oldu. Sizin bu çalışma sürecinde başarılı olacağınıza inanıyorum dedi. Gerekliği desteği de vereceğinin sözünü verdi. Bizde tabii bundan memnun olduk. Bundan sonra bizde Sayın Kılıçdaroğlu’nun desteğine layık olmaya çalışacağız.

Grup toplantısı öncesinde Veli Ağbaba ile de görüştük. Görünce çok mutlu kendisi de. Böyle genç bir ekibin ne kadar güzel olduğunu ifade etti.”

“Düzce’yi daha yaşanılabilir bir hale getirmek istiyoruz”

Din, dili, ırk, düşünce ayrımı yapmaksızın Düzce’ye hizmet edeceklerini belirten Merkez İlçe Başkanı Koyuncu, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Bizim burada tek amacımız Düzce. Çünkü başka bir Düzce yok. Düzce’yi daha yaşanılabilir bir hale getirmek istiyoruz. Daha güzel bir Düzce’nin mümkün olduğunu insanlara gösterebilmek istiyoruz. Irk ayrımı, düşünce ayrımı yapmadan, insanların düşüncelerine saygı duyarak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Önce kendimizi tanıtarak işe başlayacağız. İnsanlara doğrularla gidebilmeliyiz. Bu ekipte de bu alt yapı mevcut.”

“Düzceliler CHP’ye olan bakış açısını değiştireceğiz”

Düzce’de insanların CHP’ye bakış açısını değiştirmek için çalışmalar yapacaklarını dile getiren Koyuncu, son olarak şunları söyledi:

“Benim için siyasi görüş önemli değil. Çevremdekilere her zaman gelin hep beraber Düzce için bir şeyler yapalım derim. Depremden sonra yaşadığımız olaylar göz önünde, eksikler göz önünde. Ben çevremizdeki Bolu’ya ve Sakarya’ya bakıyorum. Aramızda çok fark var. Yani gerçekten şu Düzce’de yaşayan nefes alan insanlara yazık. Bu kadar geri kalmışlığı hak etmiyor. Ben burada konuşuyorum ama ben isterim ki, insanlar benim yanıma gelsin. Bak sen bu programda şunları eksik söylemiştin desin. Ben Düzce’de ki CHP’ye olan bakış açısını değiştirmek için bu göreve talip oldum. İnşallah da bu algıyı değiştireceğiz ve bu güç de bizde mevcut.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.