Caboğlu istifa dedikoduları hakkında konuştu

Caboğlu istifalar hakkında konuştu

Sosyal Medyada son günlerde konuşulan MHP İl Yönetiminden 6 kişinin istifa ettiği haberleri sonrasında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, herhangi bir istifanın olmadığını sosyal medyada gerçekte olmayan her şeyin konuşulduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden bir çok paylaşım olmuş, paylaşımlarda MHP’li yöneticilerin istifa ettiği söylenmişti. İstifaların gerçekleşip gerçekleşmediği ise merak konusu olurken, konu ile ilgili olarak MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu yaptığı açıklama ile istifaların olmadığını açıkladı. Caboğlu, sosyal medyada yazılıp çizilenlerin gerçek olmadığını dile getirirken yazanları da Tİ’ye aldı. Caboğlu: ‘ Arkadaşlar haberi nereden alıyorlarsa onlar direk uyduya bağlı oldukları için yazıp çiziyorlar’ dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu şu şekilde konuştu: ‘ Şimdi Sosyal Medya adı üzerinde. Gerçekte olmayan her şey yazılıp çiziliyor. Bize ulaşmış herhangi bir istifalık bir durum yok. Bunu yazan çizenler art niyetli kişiler. Zaten bu söylemlerin bu şekilde ileriye dönük sıkıntı vereceğini biz geçmişte de söylemiştik. Bizim yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızı bir kovsak gitmezler yani. Nerede kalmış istifa etmeleri. Şu anda herhangi bir istifalık durum yok. İlçelerden de bize ulaşan herhangi bir istifa yok. Bu arkadaşlar nereden alıyorlarsa haberi onlar direk uyduya bağlı oldukları için yazıp çizebiliyorlar yani’ diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.01.2020
21:15

Kaynaşlı MHP ilçe teşkilatının başarısını yok sayan,biz oy verenleride yok saymıştır. Birol Şahin seçimlerde girecek parti bulabildimide şimdi MHP yi yok sayıyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,36
F D
20.01.2020
21:35

Diyanet başkanının faize caiz demesine neden kimseden cvp gelmedi bilmeden yorum yapma

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,77
B. L
20.01.2020
18:22

Sayın başkan Birol başkanı yedirdin. Bakalım Kaynaşlıda aday bulabilecek misin. Mhp li yönetimdeki arkadaşlar 15 ocak tarihine kadar Birol başkanı destekliyorlardı ne oldu da hepsi aynı anda geri yaptılar. Bir karın ağrınız vardı. Tarih bunuda yazacak. Rehberi Kuran olan MHP kuranın ayetini yok saydı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%66,09
E.K


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.