Yönetim görevinin başında

Son 2 gündür sosyal medyada sıkça dolaşan “Düzcespor yönetimi istifa edecek” söylentilerine Düzcespor basın sözcüsü Hasan Kaya son noktayı koydu

Lig biterken göreve gelen ve son maçlarda alınan kötü sonuçlarla ligi ortalarda bitiren Düzcespor’un yönetimiyle ile ilgili olarak sosyal medyada “istifa edecek” şeklindeki yorumlara Düzcespor Basın Sözcüsü Hasan Kaya açıklama yaptı. Yönetimin yeni sezon hazırlıklarına devam ettiği şu günlerde bu tür söylentilerin Düzcespor’a zarar verdiğini belirten Düzcespor basın sözcüsü Hasan Kaya gündeme ait açıklamalarda bulundu.

 

İstifa söylentilerinden haberimiz yok

Sosyal medyada dolaşan istifa söylentilerinden haberdar olmadığını söyleyen Düzcespor Basın Sözcüsü Hasan Kaya “Düzcespor yönetimi olarak görevimizin başındayız. Yönetim kurumuz  birlik ve beraberlik içinde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bizim gündemimizde Düzcespor’a sürekli gelir getirecek projeler, iç ve dış transfer, yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik kadro var. İstifa söylentileri nereden çıktı bilmiyorum ancak bu istifa konusu hiçbir zaman gündeme gelmedi. Düzcespor yönetimi olarak biz Düzce Belediyesi’nden para istemedik ve istemiyoruz. Bizim Belediye başkanımız  Dr.Faruk Özlü’den istediğimiz projelerimize destek vermesi. 10 Mayıs’ta Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldik ve projelerimizi kendisine anlattık. Belediye başkanımız her zaman Düzcespor’un maddi ve manevi olarak yanında olacağını, projelerin hayata geçmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Toplantımız çok olumlu geçti. Düzcespor yönetimi görevinin başındadır ve yeni sezonda Düzce’ye yakışır bir takım oluşturmanın çabası içindedir. Bu tür söylentilerin maksatlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

“Menajerlere para kaptırmadan akılcı transferler yapacağız”

Düzcespor yönetiminin öncelikli hedefinin kapalı olan dış transferi açmak olduğunu belirten Düzcespor Basın sözcüsü Hasan Kaya “Düzcespor yönetimi olarak öncelikle transfer tahtamızı açmak istiyoruz. Geçmiş dönemlerde Düzcespor’dan alacağı olan futbolcularla görüşüyoruz. Dış transferi mutlaka açacağız. Daha sonra teknik kadroyu belirleyeceğiz. Hoca konusunda ince eleyip sık dokuyoruz. Düzcespor’un sokağa atacak bir kuruşu yok. Yeni teknik kadromuzun bir hafta içinde netleşeceğin tahmin ediyoruz. Hocamız belli olduğunda iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Transferde hedefimiz menajerlere para kaptırmamak ve akılcı transferler yapmak”dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.