Düzce Belediyespor Fenerbahçe Oluyor

Düzce Belediyespor Fenerbahçe Oluyor

Düzce Belediyespor takımları büyük bir sürpriz olmadığı taktirde 2020-2021 sezonunda Fenarbehçe’nin genç oyuncularından kurulu kadrosuyla Düzce’yi temsil edecek.

3 AYRI YERDEN TEKLİF

Düzce Belediye başkanı Faruk Özlü maddi sorunlar nedeniyle Düzce Belediyespor basketbol ve voleybol takımlarının ligden çekileceğini ve belediye olarak bütçe ayıramayacağı belirtmişti. Başkan Özlü’nün Düzce Belediyespor yönetimine “Sponsor bulun ya da kulübü isteyen olursa verin” talimatının ardından Düzce Belediyespor yönetimine 3 ayrı yerden teklif geldi. 

FENERBAHÇE PİLOT TAKIM ÖNERİSİ

Düzce Belediyespor’a en iyi teklif Fenerbahçe’den geldi. Fenerbahçe yönetimi Düzce Belediyespor basketbol ve voleybol takımlarının Fenerbahçe pilot takımı olması yönünde teklifte bulundu.

Fenerbahçe yönetimi bütün borçları ödeyecek. Takımı maçları 3 sezon Düzce’de oynanacak. Takım antrenmanların büyük bir bölümünü İstanbul’da yapacak ancak maçlarını yine Düzce kalıcı konutlar spor salonunda oynayacak.

Düzce Belediyespor bayan basketbol takımına Fenerbahçe’den takviye yapılacak. Teknik kadroları Fenerbahçe belirleyecek ve tüm giderler Fenerbahçe kulübü tarafından karşılanacak.Takımın adı Düzce Belediyespor olarak devam edecek. 18-21 yaş arası sporcuların mücadele edeceği takımların anlaşması sağlanması halinde çalışmalarına yine Düzce’de devam edeceği ön görülüyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün teklifi sonrası Asbaşkan Semih Özsoy ile önümüzdeki hafta görüşmelerin başlayacağı öğrenildi.

İSTANBULLU İŞ ADAMLARI

İstanbul’dan bazı iş adamlarının bir araya gelerek Düzce Belediyespor erkek ve bayan basketbol takımlarına talip olduğu belirtildi. İş adamları takımın adının değişeceğini ancak maçların 2 sezon Düzce’de oynanacağı önerisini getirdi.

BODRUMLU İŞ ADAMLARI

Bir grup Bodrum’lu iş adamları bir araya geldi ve Düzce Belediyesspor erkek ve bayan basketbol takımlarına talip oldu. Bodrum’lu iş adamları takımların borçlarını üstlenecek ancak takım Bodrum’a taşınacak. Düzce’de basketbol bitecek.

SON SÖZÜ KASAPOĞLU VERECEK

Geçtiğimiz sezon Düzce Belediyespor takımlarının ligde mücadele edebilmesi için yönetim kurulu ile birlikte büyük çaba gösteren Düzce Belediyespor kulüp başkanı ve Düzce Belediye başkan yardımcısı Celal Kasapoğlu tekliflere son sözü söyleyecek. Kasapoğlu’nun yönetim kurulu ile bir araya gelip 29 Haziran 2020 Pazartesi günü kararını vermesi bekleniyor. Düzce Belediyespor yönetiminin Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmesi  büyük ihtimal olarak nitelendiriliyor.

ALT YAPI DEVAM EDECEK

Öte yandan Düzce Belediyespor  basketbol takımlarının alt yapısı  Düzce Belediyesi tarafından finanse edilecek ve alt yapı geçtiğimiz sezon olduğu gibi Türkiye şampiyonalarına katılacak.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.