Başkan Özlü’den Düzcespor’a Tam Destek

Başkan Özlü’den Düzcespor’a Tam Destek

TFF 2. Lig ve 3. Lig kulüplerinin kalan 6 haftadaki maçların oynanmaması yönündeki kararı sonrası Düzcespor camiasından tepkiler gecikmedi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “2. yarının namağlup ekibi Düzcespor’muzu derinden üzmüştür” diyerek konunun takipçisi olacağını belirtti.

TFF yönetimi skandal bir karara imza atarak 2. ve 3. liglerin oynatılmayacağı yönünde karar verdi. 3. ligde mücadele eden Düzcespor’u yakından ilgilendiren bu karar sonrası camiadan tepkiler üst üste geldi.

"Konunun takipçisi olacağız"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de karara tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Ligde yakaladığı başarıyla şampiyonluk yolunda ilerleyen Düzcespor’un haklarını korumak vazifemizdir diyen Başkan Özlü, konunun takipçisi olacağını da sözlerine ekledi. Başkan Özlü açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“TFF’nin 2. ve 3. Lig maçlarının oynanmayacağına yönelik kararı; 2. yarının namağlup ekibi Düzcespor’muzu derinden üzmüştür. Düzcespor bizim gözbebeğimizdir. Sporcularımızın, yöneticilerimizin ve taraftarlarımızın haklarını korumak bizim vazifemizdir. Konunun takipçisi olacağız.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.