Aydın: Kapoğlu Çok Güzel Bir Ekip Kurmuş

Aydın: Kapoğlu Çok Güzel Bir Ekip Kurmuş

Futbol dünyasının ünlü ve önemli isimlerinden olan, birçok uluslararası kulüp sahibi, Giresunspor'un eski başkanı, aynı zamanda Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu'nun yakın arkadaşı olan Menajer Olgun Aydın Düzcespor Kulübüne ziyaret gerçekleştirdi.

Aydın, Şıralık'da bulunan Düzcespor Tesislerine gelerek burada Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tesisleri gezen Olgun Aydın, Düzcespor’un tesislerine hayran kaldı ve eksiklerinde acil olarak giderilmesi ile birlikte takımımızın Süper Ligde mücadele eden takımların bile sahip olamayan bir tesise sahip olacağını ifade etti.

 

Tesisleri gezdikten sonra yemek salonunda Başkan Kapoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular ile birlikte akşam yemeğine katılı.

Kendisinin yapmış olduğu açıklamalarda futbol kulübü başkanlığının ve idareciliğinin dünyanın en zor işlerinden biri olduğunu söyleyerek, “ Dostum, arkadaşım Gökhan Kapoğlu’nun Düzcespor başkanı olmasından dolayı kendisini tebrik etmek için bugün burada sizlerle birlikteyim. Görüyorum ki Gökhan Kapoğlu çok güzel bir ekip kurarak yönetimi devralmış. Bende bundan sonra elimden gelenin fazlasını yaparak sizlere tam destek vereceğim. Düzcespor’un en geç 4 yıl içerisinde Süper lige çıkarabilecek bir başkan ve yönetiminiz oluşmuş. Hepinize şimdiden Allah kolaylık versin, bizler sizlerin her zaman yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Gökhan Kapoğlu’nun yakın arkadaşı olan Olgun Aydın'da göreve yeni gelen Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini ileterek Düzcespor Kulübüne 200 BİN TL'lik bağış yaptı. Ardından yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmesi için izin isteyen Olgun Aydın Düzcespor tesislerinden ayrıldı.

Ziyaretin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilerek bu an ölümsüzleştirilmiş oldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.11.2019
14:34

futbolcuların teknik ekibin bundan sonra daha sıkı çalışıp başarıyı kovalaması lazım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,00
düzce taraftarı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.