DTSO Başkanı Şahin’den TFF’ye Tepki

DTSO Başkanı Şahin’den TFF’ye Tepki

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2. Ve 3. Lig maçlarının oynanmamasına yönelik kararıyla ilgili açıklamada bulundu.


DTSO Başkanı Tuncay Şahin Düzcespor’un ülkenin köklü kulüplerinden biri olduğuna işaret ederek, “Ciddi maliyetlerin ortaya çıktığı profesyonel bir lig olan Spor Toto 3. Lig’de bu yıl önemli başarılara imza atan ve Düzce’nin üst lig hayallerine adım adım yaklaşan Düzcespor camiası Türkiye Futbol Federasyonu ve bazı kulüpler tarafından alınan liglerin oynatılmaması kararı karşısında hayal kırıklığına uğramıştır. Tüm sivil toplum kuruluşlarının tam desteğini alan, tüm kesimler tarafından desteklenen Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve cefakar taraftarlar başta olmak üzere ilimizin tüm kesimleri yıllardır özlemini çektikleri TFF 2. Lig’e yükselme umutlarını, mesnetsiz, sebepsiz ve gerçeklerden tamamen uzak olan bir kararla yıkmamalıdır. Türkiye Futbol Federasyonu ve diğer ilgililerden beklentimiz aldıkları bu kötü karardan bir an önce dönerek liglerin oynatılması ve büyük maddi maliyetlerle bugünlere kadar taşınan takımların kendi kaderlerini kendilerinin belirlemeleridir” ifadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.07.2020
16:05

Sahaya şöyle enine boyuna bir bakın ne eksik fazla yada yanlış neler kimsenin birşeyle oynadığı yok fakat bu kaderi insanlık kendi caresizligiyle beceremiyor bir futbol tarihi üzerinde ne izler taşıyor sıkıntı burda yılların stadı ve cumhuriyetin tarihi yatıyor.gunuz sıkıntıları OSMANLI ve CUMHURIYET olduğu sürece erişimi engellenen çok şey olacak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,29
Vatandas
2.07.2020
15:49

BAŞKAN SONUNA KADAR HAKLI, SİYASİLER NE DURUYORSUNUZ ACABA

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,63
HEY MİLLET NEYİ BEKLİYORSUNUZ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.