Düzcespor 1 - Alibeyköyspor 0

Düzcespor - Alibeyköyspor

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla playoff şansını artıran Düzcespor, evinde ligin son sıralarında yer alan Alibeyköyspor ile karşı karşıya geldi. Son haftalarda başarılı sonuçlarla taraftarın playoff beklediği Düzcespor, evinde ligin son sıralarında yer alana Alibeyköyspor ile karşı karşıya geliyor. Özellikle ligin 2. sezonunda mağlubiyeti bulunmayan ve kendi taraftarı önünde galip gelemeyen Düzcespor, bu sonucu değiştirmek istiyor. 18 Temmuz stadyumunda oynanan karşılaşmada Kırmızı Lacivertliler, Alibeyköyspor’u yenerek hem kendi evinde beraberlik serisini bitirip 3 puan almak hem de puan tablosunda üst sıralara çıkmak için ter dökecek.

18 Temmuz stadyumunda oynanan karşılaşma saat 13.30’da başladı. Maçı, Aydın bölgesi hakemlerinden Eren Özyemişçioğlu yönetecek. Özyemişçioğlu’nun yardımcıları ise Melih Kurtuluş, Mustafa Burak Dilitatlı, Şevket Teker. Şeklinde oldu.

Düzcespor 5 hafta sonra tekrar kendi evinde kazandı. Kırmızı lacivertliler grupta kümede kalma mücadelesi veren Alibeyköyspor’u suskun golcüsü Atilla Aybars Garhan’ın attığı golle 1-0 yendi ve 5 haftalık kendi evindeki galibiyet hasretine son verdi. NOTLAR -Düzcespor taraftarı takımını yalnız bırakmadı. Tribünlerin tamamı doluydu -Protokolde Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’da vardı -Düzcespor’da Gökhan Siverek ve İsmail Köse  sakat, sakat oynadı -Düzcespor’un suskun golcüsü Atilla Aybars Garhan tam 7 hafta sonra tekrar golle tanıştı -Alibeyköyspor taraftarı son 10 dakikada tribündeki yerini aldı ve maça girer girmez centilmenlik dışı tezahüratları ile dikkati çekti Düzcespor tribünlerinden istenmeyen tezahüratlar yapıldı. Düzcespor’a 1 maç  seyircisiz oynama cezası verilmesi bekleniyor . 2016-2017 futbol sezonunda Düzcespor forması giyen Alibeyköyspor’lu  Emre Pahlivan son 20 dakikada oyuna girdi. Düzcespor’da sakatlığı devam eden Mehmet Ersavaş kadroda yer almadı -Düzcespor özellikli ilk yarıda etkili bir futbol ortaya koydu. Maç öncesinde kısa bir süre önce vefat eden Fenerbahçe eski futbolcusu Abdullah Çevrim için 1 dakikalık saygı duruyu yapıldı. Karşılaşmada ilk yarıda 2 ve ikinci yarıda 6 dakika uzatma oynandı. Maç esnasında her iki takım futbolcuları arasında zaman, zaman elektriklenmeler oldu. Karşılaşma sonrasında Düzcespor’lu futbolcular sevinçlerini taraftarı ile paylaştı. Düzcespor’da Kemal İşlemek, Enver Ayyıldız ve Atilla Aybars Garhan sarı kart gördü. Düzcespor bu galibiyetle 36 puanla 6. Sıraya yükseldi ve lider Kırşehir Belediyespor ile arasındaki puan farkını 6 puana indirdi. Düzcespor bu sezon kendi evindeki 4. Galibiyeti aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.2.2019
11:04

hadi bu sene çıkalım artık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,44
ünal
24.2.2019
22:06

Düzcesporlu futbolcular taktiksel olarak iyi çalışıp galibiyet serisini sürdürebilirse şampiyonluk için kendi yolların açar şampiyon olur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,63
Bolu sakarya zonguldak düzceyi izliyor


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.