Adıyamanspor 1 - Düzcespor 0

Adıyamanspor 1 - Düzcespor 0

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Düzcespor, Adıyaman 1954 spor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Geçen hafta oynadığı güzel oyuna rağmen kendi evinde Kırşehir Belediyespor ile berabere kalan Düzcespor, 4 haftadır galibiyete hasret bir tablo sergilerken deplasmanda oynayacağı Adıyaman 1954 spor karşılaşması ile bu hasreti bitirmek için saha çıkıyor.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 28. haftasında Adıyaman 1954 spor ile karşı karşıya geliyor. Adıyaman Atatürk Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Gümüşhane Bölgesi hakemlerinden Şahin Berker yönetiyor. Yardımcılıklarını ise  Bülent Korkmaz, Emre Aslan ve Salih Soydan yapıyor.

24. haftadan beri galibiyet yüzü göremeyen Düzcespor, deplasmanlarda aldığı başarılı skorları Adıyaman 1954 spor karşısında da almak ve yeniden yükselişe geçmek için sahaya çıkıyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.3.2019
21:53

düzcespor galipken nasıl oynayacak maglupken nasıl organize olacak berabere giderken skoru nasıl elde edecek bunları uygulayacak futbolcu teknik ekip organizasyonu yapamazsa her maçı kaybeder çünkü zihnen takın havası bitmiş

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,14
düzcespora reçete lazım doktor
24.3.2019
18:32

Bu teknikdirektörü kim buldu düzcesporu yönetemeyen takımın nasıl futbol oynadıgı belli degil topu çeviremeyen futbol aklı olmayan düzceye yazık taraftara yazık düzcespora

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,40
Düzce taraftarı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.