Maç sona erdi: Düzcespor : 3 – Elaziz Belediyespor :1

Maç sona erdi: Düzcespor : 3 – Elaziz Belediyespor :1

Düzcespor, ligin 32. haftasında Elaziz Belediyespor’öu ağırlıyor. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerde playoff şansını kaybeden Düzcespor, ligi bitimine 3 hafta kala evi,nde ağırladığı Elaziz Belediyespor’dan 3 puan almak istiyor. TFF 3. lig 2. Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 32. haftasında Elaziz Belediyespor ile kendi evinde karşı karşıya geliyor. 18 Temmuz stadyumunda oynanan karşılaşma 15:30’da başladı. Karşılaşmayı Ardahan Bölgesi hakemlerinden Doğu Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcıları ise Metin Cebeci, Erhan Gündoğdu, Osmancan Davulcu.

Son iki haftayı mağlubiyetlerle bitiren önce Sultanbeyli Belediyespor’a 1-0 yenilen geçen hafta da Kızılcabölükspor’a kendi evinde 3-1 yenilen Düzcespor, playoff grubundan uzaklaşmıştı. Ligi orta sıralarda bitirerek sezonu tamamlama hedefinde olan Düzcespor Elaziz Belediyespor karşısında kendi taraftarı önünde galibiyet alarak bu hedefini tutturmaya çalışıyor. Elaziz Belediyespor kaşılaşmasında Düzcespor’dan Sıddık Çelik sağ dizindeki ön çapraz bağlarının yırtılması nedeniyle, Enver Ayyıldız’ın ise antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Maça Mutlak Galibiyet Parolası ile çıkan düzcespor elazizbelediyespor takımı ile karşıklıklı ataklalaa sürdü.

38. Dakikada düzcespor oyuncusu ismail köse takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

41. Dakikada elaziz belediyesporspor oyuncusu arif şahin ve mustafa soytaş sarı kart gördü. sarı karta itiraz eden mustafa soytaş ikin sarıkartı gördü ve kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. ilk Yarı bu skorla sona erdi.

İkinci arıya hızlı başlayan düzcespor 49. dakikada tunahan birincinin golü ile skoru 2-0 yaptı.

Golün ardından 1 dakika geçmeden elaziz belediyespor oyuncusu 50 dakikada Yunus Can Bozkır sokoru 2-1 yapan golu attı. 63. dakikada 

mehmet ersavaşın golü ile skoru 3-1 yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.