Judocu minikler göz kamaştırdı

Düzce Judo minikler takımı kendi kilolarında yarışarak madalyaları topladı.

Yunanistan’ın Selanik şehrinde yapılan, 18 ülke ve 900 sporcunun yarıştığı International Filippos Judo Tournament’a Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Nermin Alayıldız ve Koray Kamçı önderliğinde katılan Düzce Judo minik takımı, madalyaları topladı.

 

21 Nisanda gerçekleşen müsabakalarda Süper minikler; 22 kilogramda Duru Kaya, Arda Okuyucu üçüncü, 24 kilogramda Neris Öztürk, 26 kilogramda Rutkay Çil, 28 kilogramda Özlem Sezen, 32 kilogramda Azra Ada Aydın, 30 kilogramda Utku Özüyüdücü, 38 kilogramda Arda Işık ikinci, 28 kilogramda Ayşenaz Tosun birinci oldu.

Minikler kategorisi; 30 kilogramda Bilal Ocak, 32 kilogramda Yaren Mazlum, 42 kilogramda Efecan Biriktir beşinci, 3O kilogramda Efe Gürsoy, 32 kilogramda Ece Okuyucu üçüncü ve 48 kilogramda Hayrunisa Yılmaz ikinci oldu.

 

Antrenör Nermin Alayıldız duygularını şu şekilde ifade etti; “Yaşıtları evlerinde çizgi film izlerken, onlar kilometrelerce uzakta ülkelerini temsil ettiler. Hiçbir başarı tesadüf değil. Onlar minicik bedenleriyle çok iyi hazırlandılar. Daha önlerinde uzun bir yol var. Bizlerde ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Destek olan herkese teşekkür ederiz.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.