Bisikletçiler Mehmetçiğe Destek İçin Pedal Bastı

Bisikletçiler Mehmetçiğe Destek İçin Pedal Bastı

Düzce Bisiklet Kulübü tarafından organize edilen ve il faaliyet göste4ren bisiklet kulüp ve derneklerinin de destek verdiği “Bisiklet Baharı Turu”’nun 4.’ncüsü yapıldı.

Tura katılan bisiklet tutkunları tur öncesinde kollarına bağladıkları kırmızı beyaz kurdelelerle Barış Pınarı Harekatı’nda ki Mehmetçiğe destek verirken, pedallarında da Mehmetçik için bastılar. 

Düzce Bisiklet Kulübü’nün organize ettiği ve Bisikletliler Platformu, Düzce Bisikletçiler Kulübü’nün destek verdiği  “Bisiklet Baharı” ‘Biziz, Biriz Türkiyeyiz’ sloaganı ile 4.’ncü defa yapıldı. Anıtpark Meydanında toplanan 400 bisiklet sever, bisiklet tutkusu için bir araya geldi. Bisikletliler, organizasyon kapsamında Anıtpark’tan başlayarak şehir merkezinden Sarayyeri Mahallesi’ne kadar pedal bastılar. 

Bisikletliler, tur öncesi asker selamı ile Barış Pınarı operasyonuna katılan Mehmetçiklere destek verdiler. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Düzce Bisiklet Kulübü Başkan Birol Aksu Tur öncesinde konuşma yaptı. “Sınır ötesinde Barış Pınarı harekatındaki askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Ayaklarına taş değmesinde dedi. Ardından kollarına Türk Bayrağının rengi olan Kırmızı Beyaz Kurdeleler bağlayan bisiklet tutkunları asker selamı vererek;“ Devletimizin operasyonu var. Buradan bütün Mehmetçiklerimize selam olsun. Gönlümüz, ruhumuz, kalbimiz hep onlarla birlikte. Allah yar ve yardımcıları olsun. Onlar içinde pedal basıyoruz, pedal çeviriyoruz” dediler. 


Bisiklet turu sonunda dağıtılan çekiliş numaralarına göre 10 kişiye çekilişle bisiklet hediye edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.10.2019
18:39

Tebrikler; Sayın Birol Aksu, Düzce ye Bisiklet Sporunu sevdirdiği için.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Ahmet Ölmez


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.