Yeni Kadro Göz Doldurdu

Yeni Kadro Göz Doldurdu

Düzcespor 52. Yılında gerçekleştirdiği kongrede işadamı Gökhan Kapoğlu’nu 49 Başkan olarak seçti. Salonun Düzcespor sevenleriyle dolu olması umutları yeşertirken, Başkanlığa talip olan  İşadamı Gökhan Kapoğlu oluşturduğu seçkin ve tanınan isimlerden oluşturduğu yönetim kurulu kadrosu ise de göz doldurdu. Düzcespor Olağanüstü Kongresinde yapılan seçimle başkanlık koltuğuna oturan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Celal Kasapoğlu, Zekeriya Korkmaz, Erdoğan Bıyık, Erkan Seçkin, Erdoğan Bal, Taner Çakır, Selahattin Kudu, Saffet Seven, Veysel Demir, Özkan Turan, Barış Özalkan, Burçin Sarıcan, Eren Akgül ve İslam Keleş görevi devralmalarının ardından ilk olarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti.

Açılış Konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu bekledikleri enerjiyi yakaladıklarını söyleyerek; “Düzcespor için tahminimizden daha erken vakitte enerjiyi yakaladık. Biliyorsunuz bizler bir şekilde yönetime girmiştik. Kendimizi sorumlu hissederek gövdemizi taşın altına koymuştuk. Düzcespor için elimizden geleni yapmayı düşünerek buraya kadar geldik. ligin 11. haftasında 10. sırada bir takım devrediyoruz. Düzcespor hakettiği değere mutlak surette ulaşmak mecburiyetinde. Gücümüz neyse destek olmaya devam edeceğiz. Bu zor dönemde “biz elimizden geleni yapmaya hazırız” diyen  Sayın Gökhan Kapoğlu’na teşekkür ederim. Takımımıza sahip çıkmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Biz vicdanen rahat ve mutlu bir şekilde, Düzcespor’un önünün açık olduğunu görerek devrediyoruz.

Yapılan oylamanın ardından Düzcespor’un yeni başkanı seçilen İşadamı Gökhan Kapoğlu memleketin öz evlatları ile bu yola çıktıklarını söyleyerek; “Yarım asırdan fazladır, kimliğimizi, karakterimizi, ahlakımızı, yeşil sahalara yansıtan Düzcesporumuza, omuz vermek, güç katmak için, memleketimizin öz evlatları ile, bu kutlu yola girmiş bulunmaktayız.

Gökhan Kapoğlu olarak, adımın lanse edildiği ilk günden beri, her platformda, şahsıma iyi dilek ve temennilerini ileten, değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Bu günü yeniden Düzce, yeniden Düzcespor diyerek bir milat kabul edeceğiz, ve hep birlikte, DahaGüzelOlacak şiarını, önce şehrimiz, sonra Düzcespor’umuzda hayata geçireceğiz.

 

İnanmak başarmanın yarısı ise, azim ve kararlılığımızla Düzcespor’u, hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın, İnanıyoruz ve hep birlikte başaracağız. Bugüne kadar bu kulübe emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Hepinizi hürmetle selamlıyor, Düzcespor’un başarılarında buluşmak ümidiyle saygıyla sunuyorum” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor’un yeni başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Merkez Hizmet Binası başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Özlü yeni başkan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ayrı ayrı tebrik ederek “Düzcespor’u büyük başarılara kavuşturacağına inandığım Sayın Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulunun değerli üyelerini yeni görevleri için tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İlimizin takımına hep birlikte sahip çıkarak sporda da özgüvenimizi geri kazanmalıyız, Düzcespor’u hak ettiği yere taşımak için hepimiz  üzerimize düşeni yapacağız. Yeni Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin takımımız ve Düzcepor’umuz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Düzcespor’un Yeni Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı:

Celal Kasapoğlu, Erdoğan Bal, Zekeriya Korkmaz, Selahattin Kudu, Taner Çakır, Erdoğan Bıyık, Erkan Seçkin, Saffet Seven, Veysel Demir, Özkan Turan, Barış Özalkan, Burçin Sarıcan, Eren Akgül ve İslam Keleş.

Denetim Kurulu ise Ali Tokgöz, Murat Baki Yılmaz ve Yavuz Keleş’ten oluşacak.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.