Kadın ve 10 Yaş Altı Çocuklara Bedava

Kadın ve 10 Yaş Altı Çocuklara Bedava

Kadın ve 10 Yaş Altı Çocuklara Bedava

8 Aralık Pazar günü (yarın) saat 13:30’da 18 temmuz şehir stadyumunda oynanacak olan Yomraspor mücadelesinin biletleri Düzcespor store’da satılmaya başladı. Ayrıca Düzcespor mağazasında Düzcespor’un yeni ürünleri satışa çıktı. Haydi Düzce Takımına Sahip Çık!

 

Üst Üste oynadığımız 2 deplasman maçının ardından Pazar günü evimizde oynayacağımız Yomraspor maçının biletleri satışa sunuldu. 2 haftanın ardından taraftarıyla buluşacak Düzcespor’da moraller yüksek. Haftaiçi Basına açık olan antrenmanda futbolcular ve Başkan Gökhan Kapoğlu Düzcelileri  maça davet etmişti. Taraftar da bu davete duyarsız kalmayarak maçın biletlerini Düzcespor store’dan almaya başladı. Bilet fiyatları Maraton 10 TL , Kapalı 20 TL olarak belirlendi. Kadın ve 10 Yaş altı çocuklar ise karşılaşmayı bedave izleyecek, biletleri Düzcespor yönetim kurulu karşılayacak. Puansız ve seyircisiz geçen 2 haftanın ardından evimizde seyircimizle oynadığımız bu mücadele de taraftarımıza çok büyük görev düşüyor.

 

YENİ ÜRÜNLER TARAFTARLARI BEKLİYOR

Öte yandan Düzcespor store mağazasında yeni ürünler getirilerek satışa sunuldu. Formadan Atkıya, hırkadan, şapkaya kadar bir çok yeni ürün Düzcespor taraftarını bekliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.