Erdoğan Bıyık Müjdeyi Verdi

Erdoğan Bıyık Müjdeyi Verdi

Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası programına konuk olan Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bıyık, Asbaşkan Eren Akgül’ün çalışmalarıyla ligin ikinci döneminde kulübe 3 büyük firmanın sponsor olacağını açıkladı.

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bıyık, Spor Sayfası Programının konuğu oldu. Düzcespor adına sevindirici gelişmelerin yaşandığını belirten Bıyık, Asbaşkan Eren Akgül’ün titiz çalışmaları sonucunda Düzcespor’a ligin ikinci yarısında 3 büyük firmanın sponsor olacağını açıkladı.

Düzcespor futbol kulübü olmaktan çıkacak bir spor kulübü olacak diyerek konuşmasına başlayan Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bıyık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Düzcespor futbol kulübü olmaktan çıkacak bir spor kulübü olacak. Bugüne dek takıma para vererek destek olan isimleri onure etmedik bugüne kadar. Bununla alakalı da büyük çalışmalar yapıyoruz.

Asbaşkan Eren Akgül’ün uğraşları sonucu 3 büyük firmanın Düzcespor’a sponsor olacağını söyleyen Erdoğan Bıyık konuşmasına şöyle devam etti:

ASBAŞKAN EREN AKGÜL'ÜN ÇABALARIYLA CİNER HOLDİNG SPONSOR OLUYOR

“Sponsor konusunda Eren başkanımız var. Eren Akgül’e de sonsuz teşekkür ediyoruz. Sponsorla alakalı büyük çalışmalar yaptı. Şu anda Ciner Holding Allah nasip ederse ikinci devrede göğsümüzde Ciner Holding’i taşıyacağız. Şortumuzda Çetinler Oto’nun amblemini taşıyacağız. Sağ pazımızda da Skanfurd diye bir firma var, yabancı bir firma onu taşıyacağız. Tabii bu çalışmaları sayın asbaşkanımız Eren Akgül, İslam Bey ve bakanımızın danışmanı olan Burçin Bey yürütüyorlar. İnşallah bu konuda önümüzdeki dönem çok daha güzel şeyler olacak diyoruz.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.