Düzcespor Aradığı Golcüyü Buldu

Düzcespor Aradığı Golcüyü Buldu

Düzcespor Aradığı Golcüyü Buldu

Transfer çalışmalarını sürdüren ve uzun süredir kamuoyunun da merakla beklediği forvet transferini Düzcespor Yönetimi bitirdi. Golcü futbolcu Ömer Faruk Sezgin ile prensipte anlaşmaya varıldı.

Ara transfer döneminde şu ana kadar 10 futbolcu ile anlaşma sağlayan takımımız Düzcespor , Medipol Başakşehir’in sözleşmeli futbolcusu olan ve Çatalcaspor’da kiralık olarak forma giyen golcü futbolcu, Ömer Faruk Sezgin ile de prensip anlaşmasına vardı.

1999 doğumlu Ömer Faruk Sezgin, formasını giydiği Çatalcaspor formasıyla  bu sezon 6 gol kaydetti. Çatalcaspor’da forma giyen golcü futbolcu ile her konuda anlaşan Düzcespor Yönetim Kurulu, önümüzde ki günlerde kendisini Düzcesporlu yapan imzayı attıracak ve takıma dahil olacak.


Medipol Başakşehir alt yapısında yetişen, Ömer Faruk Sezgin, hafta sonu yapılan ve 3-1’lik galibiyetle ayrıldıkları Tokatspor karşılaşmasında 2 gol kaydetti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.01.2020
00:11

Düzcespor,ilk yarıda yaşadığı gol kısırlığını, devre arasında yaptığı golcü transferlerle bu işi çözmek istiyor, şansa bırakmak istemiyor, inşallah gelenler, kısa sürede takıma adaptasyon ve uyum sağlar Golleri atmaya başlarlar, bizde keyifle izleriz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,25
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.