Hopa Puan Kaybını Hazmedemedi

Hopaspor Puan Kaybını Hazmedemedi

Düzcsepor Hopa deplasmanında bitiş düdüğünün ardından stad karıştı. 69. dakikada gol yiyen Hopaspor'un taraftarı, Federasyon gözlemcilerine, Düzcesporlu futbolcu ve taraftarına ağır küfürler ederek sahaya yabancı cisimler attı. Düzcsepor'a bir çakmak için 6 Bin TL ceza kesen Federasyonun Hopaspor'u nasıl cezalandıracağı merak ediliyor.


Düzcespor bugün saat 13.00'de Hopaspor deplasmanına çıktı. Hopa İlçe stadyumundaki karşılaşmada stadın bozuk zemini Düzcesporlu futbolcuları oldukça zorladı. Düzcespor etkili futboluna rağmen 50. dakikasında gol yedi. Dakikalar 69'u gösterdiğinde Düzcespor penaltıdan golü buldu. Bu dakikadan sonra rakip takım agrasif futbol ortaya koyarken, taraftarlar ise futbolcularımızı tahrike yönelik tezahüratlar yapmaya başladı. Karşılaşmanın mormal süresinde ve uzatma dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın orta hakemi Sinan Özcan'ın bitiş düdüğünü çalması ile birlikte stadyum biranda karıştı. 


HOPASPOR PUAN KAYBINI HAZMEDEMEDİ
Puan kaybını hazmetemeyen Hopaspor taraftarı futbolculara, taraftara ve federasyona ağır küfürler etti. Düzcesporlu futbolcu yönetim ve taraftarının sağduyulu yaklaşımını rağmen Hopasporlular ağır küfürlere ve sahaya yabancı cisim atmaya devam etti.


ŞİMDİ NE OLACAK
Geçtiğimiz hafta Düzcespor evinde oynadığı karşılaşmada sahaya 1 adet çakmak atılması nedeniyle disiplin kurulu tarafından 6 BİN TL kesilmişti. Hopaspor taraftarı tüm spor ahlakına yakışmayan hareketlerde bulunarak Düzcespor'a ağır küfürler etmesi ve sahaya yabancı madde atması nasıl sonuçlar doğuracak merak ediliyor. Terbiyesizce davranan Hopaspor taraftarına en ağır cezanın verilmesi isteniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.01.2020
00:07

Hopa düzceye saldırmadı milleti Galya’na getirmeyin hopa hakeme saldırıda bulundu hakemi geçemedi düzgün haber atın başlıkta bulunun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,68
Burak gedik
26.01.2020
16:09

Kökenimiz olan toprakların insanlarına yakışmadı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,51
Arhavili 81


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.