Emirhan'a Düzcespor Dopingi

Emirhan'a Düzcespor Dopingi

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da tedavisi devam eden  Fanatik Düzcespor'lu Emirhan Aydoğan'a Düzcespor Başkanı Gökhan Kapaoğlu, yönetim kurulu ve takım oyuncularının imzaladığı forma ulaştırıldı.  Düzcespor başkan vekili Erkan Seçkin, Emirhan'ı tedavisinin devam ettiği hastanede ziyaret ederek forması teslim etti. Ziyaretten çok mutlu olduğunu dile getire Emirhan; "Bugünler de geçecek inşallah, Düzcespor tribünlerinde yer almayı çok istiyorum" dedi.

Ankara'da bir hastanede tedavisi devam eden Fanatik Düzcespor'lu Emirhan Aydoğan'a forması ulaştırıldı. Geçtiğimiz hafta Şile Yıldızspor karşımaşması sonrasında futbolcular ve yönetim galibiyeti Emirhan'a hediye etmişti.

Düzcespor Gökhan Kapoğlu başta olmak üzere tüm futbolcular imzaladıkları formayı Emirhan'a göndermiş, bir de video çekerek Emirhan'ın biran önce sağlığına kavuşarak tribündeki yerini almasını istemişlerdi.

Düzcespor başkan vekili iş adamı Erkan Seçkin tarafından Emirhan'a üzerinde Emirhan yazılı 81 numaralı imzalı forması teslim edildi.

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

İmzalı formayı alan Emirhan biran önce Düzcespor tribünlerindeki yerini almak için can attığını söyleyerek; "Beni bugünde yalnız bırakmayan Gökhan abime, Buraya ziyaretime gelen Erkan abime, Düzcespor takımına ve tüm taraftara teşekkür ederim. Zor bir süreç atlatıyorum. Bugünler de geçecek inşallah. Düzcespor tribününde yer almayı çok istiyorum. İnşallah o günleri de göreceğim" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.