Düzcespor Gönüllülerini Başkan Kapoğlu Uğurladı

Düzcespor Gönüllülerini Başkan Kapoğlu Uğurladı

Düzce'den bisikleti ile yola çıkan Selim Cicu, Düzcespor'un deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçta destek vermek için 5 günde 800 kilometre yol kat ederek Ordu’ya ulaşmak için dernek üyesi Faruk Taşdemir ile birlikte yola çıktı.

TFF 3’üncü Lig 1’inci grup takımlarından Düzcespor taraftarı ve aynı zamanda kentte bulunan Türkiye Bisiklet Kulübü Federasyon İl Temsilcisi olan Selim Cicu, gönül verdiği Düzcespor’un haftasonu Orduspor ile karşılaşacağı deplasman için Düzce’den Ordu’ya doğru bisikletiyle yola çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Tokatspor deplasmanı öncesi takım öncesinde Tokat’a giderek takımı karşılayan Cicu, bu kez Ordu’da takımına destek verecek.

Bugün Ordu’ya doğru yola çıkan Cicu ve dernek üyesi Faruk Taşdemir, 5 günde yaklaşık 800 km yol kat ederek şehre ulaşmayı planlıyor.

Türkiye Bisiklet Kulübü Federasyon İl Temsilcisi olan Selim Cicu ve dernek üyesi Faruk Taşdemir’i, Düzce’den Ordu’ya olan yolculuklarını için Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu uğurladı.

Başkan Kapoğlu Uğurladı

Selim Cicu ve Daruk Taşdemir’i Ordu’ya uğurlayan Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu şunları söyledi:

“Selim kardeşimize iyi yolculuklar diliyorum. İnşallah Ordu’da takımımızın galip geleceğine inanıyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

"Düzcespor’a sahip çıkanları yalnız bırakmayacağız"

Destekçisi olduğu Düzcespor için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Selim Cicu, yola çıkmadan önce yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hep çıtayı yükselterek gideceğiz. Biz Düzce’ye sahip çıkanları yalnız bırakmayacağız. Düzcespor’a sahip çıkanları yalnız bırakmayacağız. Her zaman söylüyorum; buna kayıtsız kalan hiç kimse Düzceliyim diye gezmesin. Ben kalamıyorum. Elimden bu geliyor, bunu yapıyorum. Allah’ın izniyle kazasız belasız gidip dönelim.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.