Stadyum Projesi İçin İstişarede Bulunuldu

Stadyum Projesi İçin İstişarede Bulunuldu

İş insanı Saffet Akman tarafından Düzcespor yönetimi ve futbolculara verilen moral yemeğine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de katıldı. Başkan Özlü, Başkan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerine Düzce'de yapılacak olan stadyum projesi ile detaylı bilgi verdi.

Düzcespor'un Kasım ayında Gökhan Kapoğlu ile birlikte oluşan yeni yönetimi Düzce'yi bütünleştirdi. Siyaseti, bürokrasiyi, iş dünyası Düzcspor için tek yürek oldu.

Düzcespor kulübüne Serik Belediyespor deplasmanı öncesi bir destek de İşadamı Saffet Akman'dan geldi.  Vanaça Sıraç Usta'nın hazırladığı yemekler yönetime ve Düzcespor'lu futbolculara Serik deplasmanı öncesi moral oldu. Düzcespor'un Şiralık'taki tesislerindeki yemeğe Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de katıldı. 


Stadyum Projesinin Ayrıntıları Görüşüldü

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yönetim ve futbolcular ile biraraya geldi. Özlü Başkan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerine Düzce'de yapılacak olan stadyum projesi ile detaylı bilgi verdi. Başkan Özlü önemli bir çıkış yakalayan Düzcespor yönetimini başarılarından dolayı kutladı. 


Özlü Emirhan İle Görüştü

Moral yemeğinde Düzcespor'un koyu taraftarı olan ve lösemi tedavisi olan Emirhan Aydoğan da unutulmadı.  Emirhan'ın hastalığının başından bu yana yakından ilgilenen Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu daha önce yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular ile birlikte Emirhan'a video hazırlayarak imzalı forma göndermişti.

Kendisini hastanede de ziyaret eden Kapoğlu bu kez Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü Emirhan ile görüştürdü. Emirhan ile görüntülü konuşan Dr. Faruk Özlü kendisini en yakın zamanda ziyaret etmek istediğini söyleyerek her türlü yardıma hazır olduklarını bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.