ASKF Başkanı Bıyık Spor Sayfası'nın Konuğu Oldu

ASKF Başkanı Bıyık Spor Sayfası'nın Konuğu Oldu

Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası Programının canlı yayın konuğu Düzce ASKF Genel Başkanı ve Düzcespor Genel Sekreteri Erdoğan Bıyık oldu.  Program sunucusu gazeteci Hasan Kaya, Korona Virüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçlarda geçtiğimiz yıllarda da uygulanan hatıra bilet kampanyasının hayata geçirilmesi için öneride bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Spor Sayfası programının konuğu oldu.

Düzcespor’un Bölgesel amatör ligde yaşanan şampiyonluk öyküsünün yayınlandığı programa şampiyon takımın kaptanları canlı telefon bağlantısı ile katılırken Spor Sayfası’nda nostalji rüzgarları esti. Şampiyonluk günlerini yeniden yaşadıklarını belirten kaptanlar, “Düzcespor çok büyük bir kulüp şampiyon olduğumuz zaman nasıl kenetlenmişsek Gökhan Kapoğlu ve yönetimi bu birlikteliği yeniden sağladılar bunun sonu inşallah yine şampiyonluk ve 2. Lig” ifadelerinde bulundular.

Erdoğan Bıyık “Futbolun futbolseverlerle güzel olduğunu seyircisiz maçın futbolcular içinde zor olduğunu federasyonun kısa zamanda maçları öteleme gibi bir düşüncesi var bekleyip göreceğiz” dedi

Hatıra Bilet Önerisi

Program sunucusu gazeteci Hasan Kaya’dan, geçtiğimiz yıllarda da uygulanan Hatıra Bilet kampanyasının bu sene de yapılması yönünde öneri geldi. Kaya’nın bu önerisine sıcak bakan ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, “Çok güzel bir fikir. Taraftarla takımı uzaklaştırmamak. Bunu önümüzdeki ilk yönetim toplantımızda görüşürüz. Hem futbolcular motive olur hem de taraftarlar motive olur. Evet hatıra bilet çok güzel bir duygu. İnsanlar maça gitmiyorsa hatıra bileti alıp bunu uzun yıllar saklayabilirler” dedi.  

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.