Başkan Özlü Taahhüt Vermişti

Başkan Özlü Taahhüt Vermişti

Türkiye Voleybol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Erdal Bostancı, Düzce Belediyesi tarafından voleybol ve basketbol takımlarının kapatılma kararının alındığını duyumu üzerine açıklamalarda bulundu. Erkek Voleybol takımının Düzce adına bir kazanım olduğunu dile getiren İl Temsilcisi Erdal Bostancı, üst liglerde mücadele edebilecek seviyede olan erkek voleybol takımının kapatılmasının yanlış bir karar olduğunu belirtti.

 

Düzce Belediyesi’nin ekonomik sıkıntılar nedeniyle salon sporlarının kapatılacağı bilgisi kulislerde konuşulmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Erdal Bostancı, yetkililere seslenerek böyle bir kararın doğru olmadığını dile getirdi.

21 yıldır Türkiye Voleybol Federasyonu Düzce İl Temsilciliği görevini yürüttüğünü belirten Erdal Bostancı, Erkek Voleybol takımının hali hazırda bulunduğu konumun ve itibarının yok edilmesinin Düzce için bir kayıp olacağının belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Erdal Bostancı, şöyle konuştu:

“BAŞKAN ÖZLÜ TAAHHÜT ETMİŞTİ”

Son zamanlarda kamuoyunda kulağımıza gelen bazı söylemler bizleri üzdü. Voleybol ve basketbol branşlarının kapatılması konuşuluyor. Ben buradan Belediye Başkanımız Faruk Özlü’ye seslenmek istiyorum. Kendilerinin seçimler öncesinde vermiş oldukları taahhütlerinde amatör branş olan salon sporlarının hiçbir sekteye uğramadan aynen devam edeceği şeklinde söylemleri vardı.

“TAKIMLARIMIZIN BU SEVİYEDE OLMASI ŞEHRİMİZ İÇİN BİR KAZANIMDIR”

Bu takımlarımızın bu seviyede olması şehrimiz için bir kazanımdır. Anadolu şu anda birçok şehir bizim erkek voleybol takımımızın geldiği seviyeye gelmek için milyonlarca lira para harcamaktalar. Oysaki biz bunu mücadele ederek başarmışız. Üstelik birde şehrimiz salon sporlarında yüz akı branşıdır.

“MALİYET AÇISINDAN EN MÜTEVAZİ BÜTÇEYE SAHİP OLAN TAKIMIZ”

Düzce Belediyesi Erkek Voleybol Takımı ülke çapında her zaman ağırlığı olan saygı duyulan bir takım haline gelmiştir. Üstelik takımımızda oynayan 2-3 kişi Düzceli sporcu. Teknik kadromuz tamamıyla Düzceli antrenörlerden oluşmakta. Yani maliyet açısından baktığınız zaman beklide en mütevazi bütçeye sahip olan takım erkek voleybol takımıdır. Dolayısıyla ben kulübü yöneten kişilerin, belediye başkanımızın bir takım kararlar alırken bunları çok ince eleyip sık dokumasını, en azından bu branşların temsilciliğini yapan insanların fikirlerini almalarını rica ediyorum. Kapatmak kelimesi beni çok rahatsız ediyor. Sponsor bulabilirisiniz, devredebilirsiniz ama şehrimizin yüz akı olan salon sporlarını kapatmamalısınız.

“KESİNLİKLE KAPATILMAMALI”

“Şehrimizde Beşiktaş, Galatasaray, Halkbank ile oynamak müthiş bir şey. Yani spor yöneticilerinin geleceğe dair planlarını yaparken ayaklarının yere basması lazım. Evet ekonomik kaynaklar birinci derecede önemli ama bir de gerçekleştirilebilir hedeflerin ne olduğu noktasında çok daha gerçekliğe yönelik planlama yapmaları gerekir. En üst seviyelere yükselebileceğimiz bir erkek voleybol takımımız var elimizde. Bu nedenle kesinlikle kapatılmaması gerektiğini düşünüyorum.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.