Meclis Üyelerinden Anlamlı Eylem

Meclis Üyelerinden Anlamlı Eylem

TFF'nin Düzcespor’un hakkını yiyen skandal kararının ardından İYİ Partili Meclis Üyeleri anlamlı bir protestoya imza attı. Belediye meclis üyeleri ile meclisi izlemek üzere salona gelen il başkanı ve il yönetimi Düzcespor formaları ile meclis oturumuna katıldı.

TFF'nin 2. ve 3. Liglere yönelik önce kararsız kalması ve ardından da 5 takımın Play-Off oynamasını öngören ligde başarılı performans sergileyen Düzcespor’un ise Play-Off oynayacak takımlar arasından sadece 1 puan ile kaybetmesinin ardından ilde tepkiler çığ gibi büyümüştü.

Daha öncede ili ilgilendiren önemli konularda meclis üyeleri anlamlı protestolar yapan İYİ Partili Meclis Üyeleri TFF'nin kararını protesto etmek için Belediye Meclisi Temmuz Ayı 2. ve son oturumuna Düzcespor formalarıyla katıldılar.

Bu anlamlı protesto ile İYİ Partili belediye meclis üyeleri Düzce'nin tek ortak değeri olan Düzcespor'a desteklerini göstermiş oldular.

Haber: H. DURNA - S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.07.2020
15:45

Düzcesporun hakkını arama ile ilgili sorumluluk taşıyanlardan hiçbir yetkili açıklama gelmiyor. Düzce halkı iktidara mensup siyasilerden cevap bekliyor. Eğer Düzcesporun hakkını koruyamazsanız halk sizden hesap soracaktır. Hep birlikte hakkımız arayalım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,89
hak ve hukuk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.