Ali Dilber’den TFF’ye Tazminat Davası

Ali Dilber’den TFF’ye Tazminat Davası

Ali Dilber’den TFF’ye Tazminat Davası

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Meclis Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, 2. ve 3. liglerin tescil edileceğini açıklanmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’na manevi tazminat davası açtığını duyurdu. Dilber konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “1 TL 'lik manevi tazminat davamızı açarak, maddi amaç gütmeyen onur mücadelemizi başlatmış bulunmaktayım” dedi.

Korona virüs nedeni ile ertelenen 2. Lig ve 3. Lig müsabakalarının, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararı ile oynatılmayacağı açıklandı. Kararın ardından liglerin nasıl tescil edileceği ile ilgili yapılan açıklamada liglerde birinci takımlar bir üst lige yükselirken, 2., 3., 4. ve 5. takımlar ise Play-Off oynayacağı açıklandı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta 5. sıradaki Artvin Hopaspor’un 1 puan gerisinde 6. sırada olan Düzcespor camiasından  tepkiler çığ gibi büyüyor.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Meclis Başkanı Av. Arb. Ali Dilber ise alınan karara tepki göstererek Türkiye Futbol Federasyonu’na manevi tazminat davası açtığını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklamada bulunan Av. Arb. Ali Dilber, “Düzcespor üyesi olarak, Türkiye Futbol Federasyonuna karşı 1 TL 'lik manevi tazminat davamızı açarak, maddi amaç gütmeyen onur mücadelemizi başlatmış bulunmaktayım” dedi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.07.2020
23:36

Av. Ali Dilber parayı çok sevdiği için 1tl'lik dava açıyor. Beş milyonluk dava aç da Düzcespor'un parasını kurtarırsın. Boş işler Ali Bey bu senin çıkışın. İş olsun diye iş yapılmaz. Cesaretini gösterde görelim sizi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,91
ali Yılmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.