İki Kulüp Başkanı Açıklama Yaptı

İki Kulüp Başkanı Açıklama Yaptı

Düzcespor’un Yomrasporu 2-1 yendiği maçın ardından iki kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Maçı değerlendiren Yomraspor Kulübü Başkanı Davut Atmaca ve Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun gündeminde ise centilmenklik vardı. İki kulüp başkanı da maçtan çok “kazanan dostluk oldu” vurgusu yaptı.


90 Dakikaka süren ve Düzcespor’un galibiyeti sonrasında Yomraspor Kulübü Başkanı Davut Atmaca ve Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu ve iki kulübün yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Sıcak görüntülere sahne olan sohbet sonrası açıklama yapan Yomraspor Kulübü Başkanı Davut Atmaca; “Düzcespor’un başkanı ve yönetim kurulunun bize göstermiş olduğu ilgi olağanüstüydü. Ondan büyük keyif aldım. Biz dostuz ve yönetim olarak herhangi problemimiz de yok. Maça gelince berabere bitmesi gönlümüzden geçendi. Son dakikalarda atılan bir gol. Onu da hakem saymadı. Gerçekten çok muzdaripiz. Bu olmaması gerekiyordu. Yüzde yüz bir pozisyonumuz kesildi. Çok üzgünüz. Söyleyecek bir şey yok. Ben Düzcespor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.


 Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu ise dostluğa vurgu yaparak; “Öncelikle şunu belirteyim. Yomraspor’u kardeşimiz ilan ettik. Mutluyuz. Dostluk kazansın. Dostlukta kazandı” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.12.2019
18:19

Başkan 5 tarnsfer bekliyoruz devre arası bu takım çıkacak bu sene önce playoff sonra ver elini 2. lig

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Bekle bizi Süper lig
8.12.2019
18:17

Yönetimi futbolcuları teknikheyeti en önemlisi seyircimizi kutluyorum Almanyadan selamlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,41
Gurbetçi Arif çelik
8.12.2019
17:48

yeni yönetimi tebrik ediyorum ama işi baştan sıkı tutmalılar deplasmanda 2 hafta oynadık sıfır çektik kendi sahasında yomrayı zor yenik hakemle teknik ekip sorunları çözmeli

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,11
teknik ekip ikaz edilmeli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.