Düzcespor’a Destek Bu Kez IPhone Osman’dan Geldi

Düzcespor’a Destek Bu Kez IPhone Osman’dan Geldi

Tarihinin en güçlü yönetim kadrolarından biri olarak görülen ve TFF 3. lig 1. Grupta mücadele eden Düzcespor'a destekler çığ gibi büyüyor. Birçok firma ve reklam sponsorluğu alan Düzcespor Kulübü’ne destek bu kez IPhone Osman olarak bilinen Düzceli esnaftan geldi. Her daim kendi şehrinin takımı olan Düzcespor’un destekçisi olacağını vurgulayan esnaf Osman Köse Düzcespor maçı biletini alan herkese telefonuna uygun kırılmaz cam hediye edeceğini açıkladı.

Düzcespor’a destekler çığ gibi büyüyor. Son olarak IPhone Osman olarak bilinen Düzceli esnaf Osman Köse tarafından Düzcespor Kulübüne destek olmak amacıyla kampanya başlatıldı.

Haftasonu oynanan Düzcespor- Erzincanspor karşılaşması sonrası başlatılan kampanya ile Düzcespor maçı için bilet aldıktan sonra IPhone Osman mağazasına giden herkese telefonuna uygun bir adet kırılmaz cam hediye edilecek.

“Kampanyaya ilgi yoğun”

Kampanyaya Düzcelilerin yoğun ilgi gösterdiğini ve bu nedenle ilerleyen günlerde de kampanyanın devam edeceğini belirten mağaza yetkilisi şöyle konuştu:

“Bu kampanyayı biz Düzcespor’a destek olmak amacıyla başlattık. Elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya çalıştık. İnsanların da kampanyaya yoğun talebi oldu. Düzce halkına bu nedenle teşekkür ederiz. Kampanya geçtiğimiz hafta Erzincanspor ile oynanan maç ile beraber başladı. Düzce halkı da sağolsun çok destek oldu. Bu kampanya çok ilgi gördüğü için biz de IPhone Osman Firması olarak bu kampanyayı devam ettirme kararı aldık. Bütün maçlarda bütün haftalarda bu kampanyamız devam edecek. Beklediğimizden daha fazla bir ilgi gördük. Umarım daha fazla talep olur. Dükkanımız dolar taşar.”

“Bileti getir kırılmaz camı götür”

 Düzce halkı esnafıyla birlikte şehrinin takımını yalnız bırakmayacak diyerek biletini alan tüm Düzcelileri IPhone Osman Mağazasına beklediklerini belirten mağaza yetkilisi, son olarak şunları söyledi:

“Biz bunu canı gönülden istiyoruz. Hem Düzcespor’a hem de Düzce halkına güzel bir hizmette bulunmaya çalışıyoruz. Kampanyaya katılım çok basit. Düzcespor maçı biletinizi getirirseniz bizim burada size bir adet kırılmaz cam hediyemiz olacak. Biz Düzce esnafı olarak ufak da olsa böyle bir kampanya başlattık. Herkesin gücü yettiğince herkesin katılmasını isteriz bu kampanyaya. Herkesin taşın altına elini koymasını isteriz. Biz Düzcespor’a gönülden bağlığız ve onlara gönülden bir hizmet sunmak istiyoruz. Eğer güzel bir şey yapabildiysek ne mutlu bizlere. Düzcespor bu sezon gerçekten çok başarılı. O eski ihtişamlı günlerine umarım geri döner. Düzce halkı bunu istiyor. Düzce halkı esnafıyla beraber takımını yalnız bırakmayacak. Her zaman Düzcespor’un yanındayız.”

Haber: H. DURNA-S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.