CHP Mevzuya Yeni Uyandı

CHP Mevzuya Yeni Uyandı

CHP Mevzuya Yeni Uyandı

Düzce’de yaşanan son günlerin en önemli olaylarında sessiz kalmayı tercih eden CHP, Düzcespor’un oynadığı 3. lig maçlarının iptaliyle birlikte sessizliğini bozdu. CHP’nin açıklaması yeni yapılanma düşünülen liglerin öncesinde yapması ise Düzce gündemini ne kadar yakından takip ettiğini gözler önüne serdi.

Pandemi sürecinde yaşanan gelişmelerden, Düzce ile ilgili çok önemli gündem konularına kadar sessizliğini koruyan muhalefet partisi CHP Düzce Teşkilatı, Düzcespor’un haklarının yenildiği TFF Karırında da sınıfta kaldı. Düzce topyekün Düzcespor etrafında toparlanırken, siyasi partilerden STK’lara kadar toplumun herkesimi Düzcespor etrafında kilitlenmişken CHP’den hiçbir açıklama ve TFF’ye tepki gelmemişti. Ancak TFF’nin yeni bir yapılanmaya gitmek için çalışma yaparken ve Düzcespor’un 2. lige çıkması gibi olasılıklar konuşulurken CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Can Koyuncu, TFF’nin aldığı kararı eleştiren açıklama yaptı. CHP İl Yönetimimim sorunun çözüme ulaşması beklenen bu günlerde yaptığı yazılı açıklamada ise;

“TFF’nin 2 ve 3. Lig maçlarının iptal edilmesi kararını açıklamasından sonra play-off ve şampiyonluğa adım adım yaklaşan Düzcespor’umuzu yok saymaktır. Bu karar Düzce’de büyük tepkiye neden olmuştur. Tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları takımımızın yanında yer alarak haklarını savunmaktadır.

TFF’nin  almış olduğu bu yanlış karar koca çınarımız Düzcesepor’umuza ve bu kente gönülden bağlılığı bulunan Örgütümüzü de derinden etkileyerek üzmüş olduğunu belirtmek isteriz. 1967 yılında kurulan koca çınarımız, şehrimiz ve hepimizin ortak paydası olan Düzcespor’umuza yaşatılmış olan bu mağduriyeti hiçbir şekilde kabul ve tasvip etmiyoruz. TFF”yi almış olduğu bu yanlış ve mağdur edici karardan dolayı şiddetle kınıyoruz. Bu bağlamda Düzcespor’umuzun çıkarlarını sonuna kadar savunacağımızın hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.07.2020
13:46

Düzcesporumuz ile ilgili gündemi iyi parti işin başından takip ediyor. Gerekli zamanlarde çıkışlarını yapıyor ve halkı bilgilendiriyor. İyi parti Düzce ile ilgili tüm sorunları iyi takip ederek gerektiği zaman meclise de taşıyor. Haber yapanlar da her parti için aynı mesafede halka haber verme görevini yerine getiriyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,45
düzceli
8.07.2020
21:50

iyi partiye yaranma adına haber yapıyorsunuz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,00
saadet keskin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.