Bu Kampanyaya Sadece Fidan Bağışlanıyor

Bu Kampanyaya Sadece Fidan Bağışlanıyor

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, yeşil Düzce, yeşil dünya için bir adım attı. Erguvan ağaç kampanyası adı ile başlatılan kampanya ile okulların bahçelerinden başlayarak bütün Düzce’nin ağaçlandırılması planlanıyor. Kampanyaya katılmak isteyen bağışçılar ise ağaç fidanlarını derneğe bağışlayarak kampanyaya katılabiliyor. Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yardımlar Koordinatörü Dilek Şen kampanya ile ilgili ile bilgiler verdi.

Geçmişte adı yeşil ile birlikte anılan ancak son yıllarda hızlı betonlaşma ile yeşilden eser kalmayan Düzce’yi eski haline getirmek isteyen Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, başlattığı kampanya ile Düzce’yi yeniden Yeşil Düzce yapmaya hazırlanıyor. Okul bahçelerinin huzur ve neşe veren Erguvan ağaçlarıyla donatmak için yola çıkan dernek üyeleri, Düzce İl Genelinde başvuran bütün okullara bağışçılardan temin edilen Erguvan ağacı fidanlarını öğrencilerin dikmesi için veriyor. Erguvan ağacı fidanlarını almak isteyen okul yönetimleri ise derneğe başvuru yapabilir. Erguvan ağacı bağışı yapmak isteyen bağışçılar ise yine Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği’ne fidanlarını bağışlayabilirler.

Başlatılan Erguvan Agacı Kampanyası hakkında bilgiler veren Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yardımlar Koordinatörü Dilek Şen; kampanya ile hem çocukların ağaç sevgisi kazandırılmasını hem Düzce’nin eskiden olduğu gibi yeniden yeşille donatılmasını sağlamak amacında olduklarını söyledi. Dilek Şen; “Hem Düzcemiz hem de dünyamız daha yeşil olsun, Çocuklarımız yeşillikler içinde ağaçlar arasında koşup oynasınlar diye bu kampanyayı Valimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz desteği ile başlattık. Kampanyamıza katılmak, bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız bizlere fidanlarını getirerek katkıda bulunabilirler. Yeri olan, bahçesi müsait olan ve ağaçlandırmak isteyen okul müdürleri ise derneğimizi arayabilirler” dedi.

Adı Erguvan Ağaç kampanyası ancak her türlü ağaç fidanının bağışlanabileceği kampanya ise Düzce yeşile boyanıncaya kadar devam edecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.