8. Kattan Yukarısına Müdahale Zor

8. Kattan Yukarısına Müdahale Zor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Konuralp bölgesinde 8 kat ve üzeri yapılan yapılarda yangınlara veya herhangi bir olaya müdahale etmenin zor olduğunu bu nedenden dolayı 8. kat ve üstündeki binaların yapımına izin verilmeyeceğini dile getirdi.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda önemli konulara değindi. Konuralp bölgesinde 8 kat ve yukarısında yapılan yapılara müdahale etmekte sıkıntı yaşayacaklarını dile getirdi. Başkan Özlü yaptığı açıklamada Konuralp’in çirkin yapılarla bölgenin adeta yağmalandığı, Düzce Belediyesi’nin 8. kattan yukarıdaki binalara yangın konusunda müdahale etmeye imkanlarının olmadığını dile getirdi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü yaptığı açıklamada: ‘  Kimse kusura bakmasın 8. kattan sonra Düzce Belediyesi yangına müdahale edemez. Bunun aracı devasa bir araç bizim sokaklara sığmıyor. 8. Kattan yukardaki binalardan ev almayın risk var. Düzce Belediyesi olarak sizi koruyamayız. Zemin artı 3 olmalı. Şahsi fikrim 3’ê indirmek çok zor oluyor dediler. Biz bunu zemin artı 4’e indirdik. Alınmış ruhsatlar hariç Düzce’de şuan Konuralp de ev yapmak isteyene şartımız budur. Ben Müteahitlerle toplantı yaptım. Bunları kendilerine de anlattım. Konuralp’te ki kat sayısını sınırlandırdık’ şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.09.2019
20:04

Zaten 8 kat ve üzeri binalara ruhsatıda ben verdim sizin ve daha önceki yönetimin bir suçu yok kabahat tamamen biz DÜZCE’lilerde herkez akşamdan temeli atıyo ertesi gün öğlene bir bakmışsınız ki 18 katlı bina olmuş dimi sayın başkan pardon bakanım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,86
Vatandaş
16.09.2019
15:35

Belediye de 9. kattan itibaren vergi almasın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,57
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.