İhtiyaç Sahibi Aileleri Tebessüm Ettirdiler

İhtiyaç Sahibi Aileleri Tebessüm Ettirdiler

İhtiyaç Sahibi Aileleri Tebessüm Ettirdiler

Düzce Tebessüm Derneği yardım çalışmalarına hızla devam ediyor. Yardımlar kapsamında sadaka kurban kemsi gerçekleştiren dernek üyeleri, kestikleri sadaka kurbanların etlerini de köylerde ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Düzce’de ihtiyaç sahiplerine yardım etmek, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalar yapan Düzce Tebessüm Derneği, yaptığı yardımları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Yardımlar kapsamında sadaka kurbanı olan bağışçılar ile iletişime geçen Tebessüm Derneği Yönetimi, muhtarlar, köy okulu öğretmen ve idarecileri ile köy camii imamlarının yardımıyla belirledikleri ailelere bağışçılarından aldıkları sadaka kurbanları keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

Düzce Tebessüm Derneği Başkanı Cem Doğan Cebeci; “Düzce Tebessüm Derneği olarak Düzce Merkez ve İlimize bağlı ilçe, mahalle ve köylerinde Muhtarlarımızla organize olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize Sadaka Kurbanlarımızın dağıtımlarını 3 ekibimizle sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat ederek gerçekleştirdik. Bağışçılarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Düzce Tebessüm Derneği yardımlar kapsamında 6 ilçede köyleriyle birlikte 110 aileye ulaşarak sadaka kurban eti dağıtımını da gerçekleştirdi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.