Birçok Mahallede Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Birçok Mahallede Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Birçok Mahallede Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Düzce’de bakım çalışmaları nedeniyle uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak.

SEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre 2 Temmuz günü, Arıza Onarım Ve Bakım nedeniyle birçok noktada elektrik kesintisi yaşanacak.

Sedaş Bölge Müdürlüğü tarafından programlı kesintiler olacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya 2 Temmuz Perşembe günü birçok noktada elektrik kesintisi yaşanacak.

Merkez ilçede yaşanacak olan elektrik kesintisi toplam 6 saat sürecek. Kesinti yapılacak olan ilçe ve mahalleler ise şöyle; 

Yaşanacak kesintilerle ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.sedas.com/tr-tr/Bilgi_Danisma/PlanliKesintiler/Pages/default.aspx internet sitesinde ulaşabilirsiniz. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.07.2020
14:07

Defalarca aramama rağmen sedaş Elektrik düzce de aboneliğimin olmamasına rağmen haalaa cep telefonuma mesajlar geliyor.. 3 yıldan beri aynı mesajlar. Elektirik kesintisi olacak bilginize.. Dava edicem dememw rağmen aynı.. Bu nasıl bir iş anlamış deyilim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,16
H. Audınlı
2.07.2020
09:27

ilki 23 Nisan olmak üzere kesilen elektrikten sonra gelen düşük voltaj yada yuksek voltajdan dolayı binamızda birçok komşumun ve benim elektronik cihazlarımız zarar gördü 1 ay boyunca dışarıdan hat çekilerek binamıza elektrik verdiler. başvurularımızla 1 numaranın kombisini 3 numaranın buzdolabını 5 numaranın bilgisayarını sedaş karşıladı. bizim led lambalarımız ampullerimiz patladı binamızın audi sistemleri kamera sistemleri zarar gördü.Dün gece giden elektrik kesintisinde sabah işe gelirken komşum yine voltajların düşük olduğunu söyledi. buzdolabı ve televizyonu zarar görmüş çalışmıyot. bense şarteli indirip evden çıktım derin dondurucunun ışığı yanmıyordu. Aynı durum elektrik kesintisinden sonra merkez cumartesi pazaryerinin orada oturan tanıdıklarımızın da başına geldi. Neler oluyor lutfen araştırır mısınız??? sedaş beyaz eşyacıylama anlaşmalı??

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,79
NELER OLUYOR
2.07.2020
02:39

elektrik kesintisi yüzünden beyaz eşyalrım bozuldu gitti geldi buzdolabınamotoru yandı bitsin artık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,42
ha ay


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.