Elleriyle yaptı, nezaketiyle ikram etti

Elleriyle yaptı, nezaketiyle ikram etti

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, halkla iç içe olmaya onların sorunlarını hem dinlemeye hem de çözümler üretmeye devam ederken, dün akşam Ramazan sokağında bir yaşlı teyzeye de kendi elleriyle yaptığı kahveyi ikram etti. Teyzeyle bir sürede sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü hem hareketiyle hem de yaptığı ikram tarsıyla takdir topladı.


Belediye Başkanlığı makamına geçtiği ilk günden bu yana alışılmadık başkanlık profili sergileyen Dr. Faruk Özlü, bu defa da Ramazan Sokağında közde kahve tezgâhının başına geçti. Önce ustası ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sohbetin ardından tezgahın başına geçti. Elleriyle kahve yapan Dr. Faruk Özlü, yaptığı kahveyi o sırada oradan geçmekte olan ve yorulduğu için şadırvana oturan yaşlı teyzeye ikram etti.

İkram tarzıyla da yine farkını gösteren Dr. Faruk Özlü, teyzeyle bir süre sohbette etti.


Dr. Faruk Özlü, kahve ikram ettikten sonra yaptığı açıklamada; “Anıtpark’ta Ramazan münasebetiyle bir program icra ediyoruz. Bu programda bir çadırımız var, Arkadaşlarımız, közde kahve ikram ediyorlar. Bende bu akşam arkadaşlarımıza katıldım. Ayrılırkende bir kahve yaptık. Kahvemizi içenlerde beğendi” dedi.  


Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bu hareketiyle çevredekilerden büyük takdir topladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.