Karaca Mahallesi Parkı Tamamlandı

Karaca Mahallesi Parkı Tamamlandı

Düzce Belediyesi Karaca Mahallesinde yapılan çocuk oyun alanı ve fitness montajını tamamladı.

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün merkeze bağlı mahalle sakinleri ile yaptığı Mahalle Sözleşmeleri'nde geçen vaatler bir bir hayata geçiyor.

Mahallelerin bir çoğunda önemli bir ihtiyaç olarak gündeme getirilen çocuk oyun alanları ve dinlenme alanlarından oluşan park talepleri seçim döneminde Başkan Özlü'den sıkça istenen hizmetlerdi. Bu kapsamda ilgili birimlerle toplantı yapan Başkan Özlü mahalle sözleşmelerinde geçen maddelere ilişkin çalışmaların hızla başlaması yönünde talimat vermişti. Sözleşmelerde geniş yer alan mahalle parklarında çalışmalar başlatılırken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Karaca Mahallesindeki çocuk parkı yapımını tamamladı. Çocuk oyun gruplarının yapıldığı park alanında mahalle sakinleri için de fitness aletleri montajı yapıldı. Vatandaşların kullanımına açılan parkların devamı için söz verilen mahalleler öncelikli olmak üzere çalışmalar sürecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.07.2019
00:11

Sayın başkanım bende dereli tütüncü mah osmanlı konaklarında oturuyorum bu mahalledede park ve oturabilecek bir yer yok oturdugumuz yerde bir sürü çocuklar var oynuyacak yerleri yok bizim binamizin arkası boş arazi sözde park olacakmış yıldır burda oturuyorum hala olacak ilgilenirseniz sevinirim özellikle çocuklarımız çok mutlu olur şimdiden teşekkür ederim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,21
Nigercaglarım
8.07.2019
16:50

Dereli tütüncü mah. ve Cumhuriyet mahallesine ait, gençlere ve orta yaşlıların faydalanabileceği hiç bir spor aktivite alanı,yürüyüş alani ve çocuk parkı mevcut değildir. Lütfen bu soruna çare bulunuz. Bu gerçekten bir sorundur.! Not; .ısı bankın yanındaki küçuk capli park bu mahallede ikamet eden vatandaşların yararlanabileceği yer değildir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Ibrahim Acaroglu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.