Kaldırımlar Yeniden İnşa Ediliyor

Kaldırımlar Yeniden İnşa Ediliyor

Düzce’de yayalar için kabus olan yaya kaldırımlarını yeniden yapılıyor. Ara sokaklar dahil Düzce’nin en yoğun yaya trafiği olan sokak ve caddelerine Düzce Belediyesi tarafından düzenleme getiriliyor.

 

Düzce’de yayaların yollardan yürümesine neden olan bozuk yaya kaldırımları Düzce Belediyesi tarafından kalıplar üzerine yeniden yapılıyor. Hatta bozuk olan birçok sokağın kaldırımları da elden geçirilerek yeni baştan yapılıyor. 

 

Yeniden elden geçirilen yaya kaldırımları ile yayalar, kaldırımdan yürür mü bilinmez ancak kaldırımlar yeni haliyle sokaklara daha konforlu yürüyüş imkanı veriyor. Yolların genişliğine göre yapılan kaldırımlar bu haliyle Düzce’nin kanayan yarası olan kaldırımlara araç park etmenin de önüne geçecek gibi duruyor.

 

Yeni kaldırım çalışması hakkında yorum yapan vatandaşlar; “Kaldırımlar bu halleriyle oldukça kullanışlı oldu. Yolların genişliğine göre de ayarlanıyor. Kaldırımlar bu haliyle Düzce’ye güzellik katacak” dediler.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.07.2019
23:02

Sayın yetkililer birde bizim sokaga ugrasanız çok iyi olur. Sağımızda ve solumuzdaki sokaklara uğrayıp bizi es geçiyorsunuz. yaya kaldırımı yapmasanızda en azından yol kenarlarını düzenlersiniz.kendimizi üvey evlat gibi hissetmeye başladık. Burhaniye mah..afyon sok..sakinleri.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,74
Abdullah kurt
17.07.2019
23:11

Burhaniye mah. Afyon sokağınada bekleriz. Hep es geçiyorsunuz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,33
Abdullah kurt
17.07.2019
00:14

Bizim araçlar ne olacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,89
Ümit


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.