Başkan Özlü Nusrettin Mahallesinde

Başkan Özlü Nusrettin Mahallesinde

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ,mahalle ziyaretleri  kapsamında  Nusrettin  mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, her hafta düzenli olarak devam ettirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında son olarak Nusrettin mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Özlü ilk olarak yardımcılarını ve birim müdürlerini  tanıttı. Özlü açıklamasında” biz seçim öncesinde söz verdiğimiz  gibi mahallelerimizin ayağına geleceğiz, biz halk günü yapmıyoruz, vatandaşlarımızın taleplerini yerinde tespit ederek çözüm üreteceğiz.

Burada  başkan yardımcılarımız var, birim müdürlerimiz var, bu talepleri yerine getirecek arkadaşlarımız burada sizleri dinleyecek, en acil ihtiyaçları burada çözüme kavuşturacağız “ dedi. Toplantıya katılan her vatandaşı tek tek dinleyen Başkan Özlü, merak edilen soruları da yanıtladı. Kaynakların verimli kullanılması konusunda hassas olduklarını bir kez daha dile getirerek çalışmaların bu şekilde devam edeceğini belirtti. Başkan Özlü, toplantıda yaptığı konuşmasında Düzce için yapılacak projeler hakkında bilgiler aktararak vatandaşlara teşekkürlerini iletti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.