Faruk Özlü’den Mahalle Sakinlerine Müjde

Faruk Özlü’den Mahalle Sakinlerine Müjde

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle gezilerine devam ediyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde mahallelilerle bir araya gelen Dr. Faruk Özlü, Fiskomar Kavşağı’na viyadük yapılacağını ancak viyadük yapılana kadar uzmanlarla görüşülerek 3 fazlı ışık sistemini devreye alacaklarını ve kavşağın trafiğe açılacağı müjdesini verdi.

 

Göreve geldiği günden bu yana Düzcelilerle yaptığı mahalle toplantılarında bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün son durağı Fevziçakmak Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve mahallelilerin sorunlarını dinleyen Dr. Özlü, Fevziçakmak Mahallesi sakinlerinin özellikle Fiskomar Kavşağı’nın trafiğe kapatılmasıyla mağduriyetlerine çözüm yolarını sıraladı.

 

Mahalle sakinlerinin ciddi mağduriyet yaşadıklarını anlatmaları üzerine ise sorunu daha önce çözmek için çağrılan uzmanların önerilerini anlatan Dr. Faruk Özlü sorunun çözümü için 3 fazlı ışık sistemine en kısa sürede geçileceği müjdesini verdi.

 

Dr. Faruk Özlü; “Mağduriyetlerin farkındayız. Mahalle muhtarı da bana defalarca gelerek yaşanan mağduriyetleri anlattı. Bizlerde Türkiye’nin yakından tanıdığı bir şehir plancısı ve trafik uzmanını Düzce’ye çağırdık. Sorunun çözümüne yönelik neler yapılabileceği ile ilgili olarak çözüm üretmesi için çalışma yapmasını istedik. Sonuç olarak Fiskomar Kavşağı için 3 fazlı ışık sisteminin daha yerinde olacağı önerildi. Bizde karayolları ile bir hafta içinde görüşerek, kavşağın yeniden açılması için önerimizi söyleyeceğiz” dedi.

 

Ancak mahallelilerin “Daha fazla dayanacak gücümüz kalmadı lütfen bir an önce açılsın” önerisi karşısında hemen yarın Karayolları ile görüşme yapılması için talimatı verdi.

Böylece özellikle Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin büyük mağduriyet yaşadığı kavşakta sorunun çözümü için ilk adımlar atıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.