Kanal yapıldı, köprü trafiğe kapatıldı

Kanal yapıldı, köprü trafiğe kapatıldı

Devlet Su İşleri Karahacı Musa Mahallesi üzerinde bulunan dere yataklarında temizleme çalışması yaptı. Yapılan çalışma Fatih Mahallesi ile Karahacı Musa Mahallesini bir birine bağlayan köprünün zeminini yerinden oynattı. Zeminde çökme nedeni ile ekipler yolu trafiğe kapattı. Fakat aylardır herhangi bir çalışma olmaması vatandaşı bezdirdi.

Karahacı Musa Mahallesi ile Fatih mahallesini birbirine bağlayan Pınarlar Caddesi üzerindeki araç köprüsü bölgede bulunan kanalın Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan temizleme çalışması sonrasında hasar aldı.

Köprü araç trafiğine kapatıldı. Olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmaması bölge halkını kızdırdı. Alt yolunda trafiğe açılmasının ardından bölgede trafik kazalarının arttığını dile getiren vatandaşlar, köprünün bir şeridinin trafiğe kapatılmasının diğer şeridinin ise açık olmasının köprünün yıkılmayacağı anlamına gelmediğini aylardır kapalı olan köprünün ne zaman yapılacağını ise merak ediyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan vatandaşlar: ‘ Bu köprü ben diyim 9 ay siz diyin 1 yıldır kapalı. Devlet Su İşleri Dere hatında kanal çalışması yaptı. Yapılan kanal çalışması esnasında köprünün kapatılan noktasında çökme oldu. Çökme olması nedeni ile ekipler geldiler köprü yıkılmasın diye şeridi kapattılar. Diğer şeritten hem geliş hem gidiş olarak trafik akıyor. Ama bazı zamanlarda buralar sıkışıyor. Hatta alt yol açıldı.

Alt yoldan gelen araç ile köprüden gelen araçlar birbirleri ile burada çarpışıyor. Çok kaza meydana geliyor. Köprünün bir şeridi yıkılabilir diye kapatıldı. Ama diğer şerit köprü yıkılınca yıkılmayacağı anlamına gelmiyor. Yetkililerin en yakın zamanda bu köprü için çalışma yapmasını bekliyoruz’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.