Muhtardan En Anlamlı Talep

Muhtardan En Anlamlı Talep

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mensur Bilgin, Van’da yaşanan çığ felaketinde şehit olan Düzceli Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık'ın isminin baba ocağının yanında bulunan Hamidiye İlkokulu’na verilmesi için taleplerini Düzce Valiliği’ne vereceklerini açıkladı.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mensur Bilgin Düzceli Şehit Özgür Işık’ın isminin Hamidiye İlkokulu’nda yaşatılması için talepte bulunulacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Van’da yaşanan çığ felaketinde şehit olan Düzceli Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık'ın isminin, Hamiye Mahallesi’nde bulunan evine 50 metre uzaklıkta bulunan Hamidiye İlkokuluna verilmesi için öneri veren Gazeteci Hasan Kaya’nın önersinden ilham aldıklarını belirten Muhtar Mensur bilgin şunları söyledi:

"Bu vatan toprağına düşmüş bütün şehitlerimiz bizim evladımızdır. Onların isimlerini yaşatmak bizim için namus borcudur. Bu akşam Özgür kardeşimizin şehit oluşunun 7. günü. 7’siyle ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. 7’si biter bitmez Özgür Işık kardeşimizin ismini evinin hemen yanındaki Hamidiye İlkokulu’na verilmesiyle ilgili çalışmalarımıza başlayıp sayın valimize öneride bulunacağız. Sayın valimizin bu konuda hassasiyetini biliyoruz talebimize olumsuz cevap vereceğini düşünmüyoruz. Ancak yarından itibaren taleplerimizi ileteceğiz.

Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hamiye Mahallesi Muhtarı Mensur Bilgin, geçtiğimiz günlerde gazeteci Hasan Kaya’nın bu konuda yaptığı önerisini dikkate alarak böyle talepte bulunacaklarını da sözlerine ekledi."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.