Mitingler Anıtpark’larda Olacak

Mitingler Anıtpark’larda Olacak

Düzce Valiliği Hukuk işleri müdürlüğü tarafından Düzce’de ve beldelerde toplantı ve gösteri yürüyüşleri yer ve güzergahları ile afiş ve pankart asılacak yerlerin belirlenmesi yapıldı.

Düzce Merkez, Boğaziçi ve Beyköy beldelerinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşleri yer ve güzergahlarının belirleme çalışması yapıldı. Düzce Valiliği Hukuk işleri müdürlüğü tarafından bir toplantı yapıldı. Toplantıya TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin temsilcileri, Düzce, Beyköy ve Boğaziçi Belediyesinden birer temsilci, en çok üyeye sahip üç sendikanın ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladı. Düzce merkezde Konak Düğün salonu olarak bilinen noktada toplanma noktası olarak belirlenirken, 1. yürüyüş güzergahı toplanma noktasından Anıtpark’a kadar oluştu. 2. toplanma noktası ise Düzce Belediyesi önü olarak planlanırken, 2. yürüyüş güzergahıda Belediye önünden Anıtpark olarak belirlendi. 3. yürüyüş güzergahı ise direk İstanbul caddesi üzerinden anıtpark olarak planlandı.

MİTİNGLER ANITPARK’LARDA OLACAK

Alınan karar gereği Düzce’de 2 ayrı noktada miting veya açık hava toplantı noktaları belirlendi. Bu kapsamda birinci miting alanı Düzce Merkez’de bulunan Anıtpark olurken, 2. miting alanı ise Kalıcı Konutlarda bulunan Anıtpark olacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.